top of page

Κ18 Θησεας Νέας Μάκρης - Θύελλα Ραφήνας

Writer: Α.Π.Ο. Θύελλα ΡαφήναςΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Βαριά ήττα με σκορ 3-0 για την Θύελλα Ραφήνας στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας από μια ομάδα καλύτερη και πιο έτοιμη που πήρε τελικά δίκαια τους τρεις πόντους της νίκης.

Υπό συνεχόμενη και έντονη βροχόπτωση καθώς και θυελλώδης ανέμους η Θύελλα προσπάθησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα να έχει την κατοχή της μπάλας και να την κυκλοφορήσει ψάχνοντας ευκαιρίες για να σκοράρει όμως η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου με λίμνες νερού δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο σε κανένα σημείο του αγώνα .

Από την άλλη ο Θησεας στάθηκε άρτια ανασταλτικά και με μπάλες στον κενό χώρο της άμυνας της Θύελλας βρήκε τρεις αντεπιθέσεις , μια πρώτο ημίχρονο και δυο στο δεύτερο , τις οποίες μετέτρεψε σε γκολ κλειδώνοντας το τρίποντο της νίκης. Σίγουρα η αντιμετώπιση του παιχνιδιού από τους γηπεδούχους τους δικαίωσε καθώς η Θύελλα σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Θησεα και καλές γιορτές σε όλους, με την ανάπαυλα των εορτών να είναι η ευκαιρία για να επανέλθει η ηρεμία και η συγκέντρωση στους μικρούς της Θύελλας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page