top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 Θύελλα Ραφήνας - ΑΟ Άνοιξης 2-1

Νίκη και κορυφή ομίλου για την Θύελλα Ραφήνας σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση που όμως οι μικροί Λυγνιτωρυχοι έδειξαν σε όλους πόσο το ήθελαν.


Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στον αγώνα, απείλησαν σε κάποιες φάσεις όμως η άρτια τελευταία γραμμή άμυνας της Θύελλας κράτησε την ομάδα όρθια. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0 και οι ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο που έκρυβε και τις μεγάλες συγκινήσεις.


Η ομάδα μας σαφώς βελτιωμένη άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, πίεσε με αποφασιστικά όλες τις μπάλες και με αμεσότητα πλέον στο επιθετικό της κομμάτι έκανε την παρουσία της εμφανής.

Αποτέλεσμα ήταν στο 49' λεπτό η Θύελλα να μπει μπροστά στο σκορ με τον Θεοδωρακιδη, ο οποίος είχε και οριζόντιο δοκάρι ένα λεπτό αργότερα.


Κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ισοφάριση δέκα λεπτά πριν την λήξη του ματς , βάζοντας φωτιά στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η Θύελλα τελικά είχε τον τελευταίο λόγο με τον Σκαρουλη να πλασάρει 5' λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και όλοι να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη.


Τέλος αποδοκιμάζουμε έντονα την χωρίς προηγούμενο συμπεριφορά αθλητών της Άνοιξης, οι οποίοι με ακατανομαστες φράσεις επιτέθηκαν αρχικά σε αθλητές της Θύελλας και συνέχισαν να απευθύνονται με τον ίδιο τρόπο σε γονείς στην εξέδρα. Αποτέλεσμα της έντασης ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης να κιτρινησει τον προπονητή μας και γενικό αρχηγό μας , οι οποίοι διαμαρτύρηθαν για την απόφαση του να μην πάρει θέση σε όσα έλαβαν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου.


Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page