top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

«Άλωσε» τη Μύκονο η Θύελλα!

Ένα ακόμα μεγάλο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνας. Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη νίκησε με 2-0 στην έδρα της Α.Ε. Μυκόνου, το πρωί της Κυριακής (17/3) και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου, εκμεταλλευόμενη την ήττα (2-1) της Ρόδου από την Α.Ε.Ρ. Αφάντου.

 

Οι «λιγνιτωρύχοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τους τιμωρημένους Γκούμα και Τσούκα «κέρδισαν» τόσο τις απουσίες, όσο και έναν πολύ καλό αντίπαλο, που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Αντίπαλος ο οποίος μπήκε ελαφρώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε δοκάρι σε μακρινή εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο στο 21’. Από εκεί και πέρα, η Θύελλα άγγιξε το γκολ στο 41’ με τον Ανδρίκο. Όλα άρχισαν από την εκτέλεση κόρνερ του Ντάφλα, με τον έμπειρο στόπερ να πιάνει την κεφαλιά στην καρδία της μικρής περιοχής και τον Διαμαντή να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

 

Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Κοντογιάννη στο 61’. Ο Κωτσάκης πάσαρε για τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος με δεξί διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Α.Ε. Μυκόνου για το 0-1. Στη συνέχεια, οι «λιγνιτωρύχοι» διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους προβάδισμα και στο 82’ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, χάρη σε μια γκολάρα του Χίσο. Ο Ντάφλας γύρισε στον έμπειρο μεσοεπιθετικό και εκείνος με μία «οβίδα» έξω από την περιοχή νίκησε τον Διαμαντή για το 0-2.

 

Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι και στο 90’+1’ είχαν και δεύτερο δοκάρι. Αυτή τη φορά σε σουτ του Γκούφα, φάση στην οποία ο Κουμής βρέθηκε εκτός εστίας. Στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα δεν άλλαξε τίποτα ως προς το σκορ, με την Α.Ε. Μυκόνου ωστόσο να ολοκληρώνει το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Ζγκούρι στο 90’+2’. Κάπως έτσι, η Θύελλα επέστρεψε στα τρίποντα και παρέμεινε στα υψηλά σκαλοπάτια του τρίτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. 

 

Σε ό,τι αφορά το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, αυτό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (24/3), με αντίπαλο τον δεύτερο στη βαθμολογία ΠΑΣ Κορίνθου, στο γήπεδο «Π. Σκούφος». Παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστούμε για ακόμα μία φορά τον κόσμο της Θύελλας στο πλευρό μας.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου (Αργολίδος), με βοηθούς τους Παναγιώτη Κωνσταντακόπουλο (Αρκαδίας) και Νικόλαο Μακρή (Αργολίδος).


Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Ράγια (88' Κουτρούτσος), Κατσουλης, Τράκας (76' Αρκούδας), Ζγκούρι, Μουρίκι, Πινέϊρο (66' λ.τρ. Καμπεράι), Ιωσιφήδης, Αρμάντο, Ντοριάνο (76' Κέμπε), Πάγια (88' Μπάλλα).

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αγγέλης, Φύτρος, Ανδρίκος, Φλώρος, Μαρτίνος, Ντάφλας, Μακροδημήτρης (77’ Ντόκο), Κοντογιάννης (89’ Ντολλάνι), Χίσο (89’ Παρασκευόπουλος), Κωτσάκης (85’ Σάνι).

 

*Φωτογραφία αρχείου

 

Κωνσταντίνος Τούμπανος

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

 


bottom of page