top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Έμεινε στην ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο (video)

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Θύελλα Ραφήνας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, το απόγευμα της Κυριακής (20/4), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». To παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ήταν μοιρασμένο και το αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί δίκαιο για τις δύο ομάδες που είχαν τις δικές τους καλές στιγμές.

 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 23’. Ο Τσίπρας έγινε αποδέκτης της μπάλαςμετά από φάση που άρχισε από πλάγιο και με πλασέ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Καραστέργιο για το 0-1. Από εκεί και πέρα, οι «λιγνιτωρύχοι» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες, για να «βρουν» τελικά δίχτυα με τον Κοντογιάννη στο 37’ και να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Χίσο γύρισε από τα δεξιά στον 24χρονο εξτρέμ και εκείνος με ωραία ενέργεια ξέφυγε από τρεις αντιπάλους εντός της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-1.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη έβγαλε περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε το γκολ με το οποίο θα έφερνε τούμπα το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν στάθηκαν ικανές για να σκοράρει για δεύτερη φορά, με το σκορ να μην αλλάζει (1-1) και τη Θύελλα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας. Με αυτό τον τρόπο, διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 61 βαθμούς και παράλληλα διεύρυνε το αήττητο της σερί στους τέσσερις αγώνες (3-1-0).

 

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη (24/4), με αντίπαλο τον Α.Ο. Πυλίου στη Κω, με το οποίο θα ολοκληρωθούν οι εκτός έδρας «υποχρεώσεις» των «λιγνιτωρύχων» στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντίνος Σαφούρης (Σερρών), με βοηθούς τους Πέτρο Ρούσσο (Αθηνών) και Δημήτριο Αθανασάκη (Αθηνών).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Αγγέλης, Φύτρος, Ανδρίκος, Παρασκευόπουλος, Ντάφλας, Μαρτίνος, Κοντογιάννης, Χίσο (90′ Ντολλάνι), Μακροδημήτρης (46′ Γκούμας), Ζαπατίνας (46′ Κωτσάκης).

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (83’ Θεοφανόπουλος), Τσίπρας, Μακρής, Πίσπας (53’ Κοτσόκολος), Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης (53’ Τρέσα), Λουκάς (61’ Κίτος).

 

*Φωτογραφία αρχείου

 

Κωνσταντίνος Τούμπανος

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

bottom of page