top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Έμεινε στο μηδέν η Θύελλα

Με ισοπαλία ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στη Γ΄ Εθνική η Θύελλα Ραφήνας, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στον ΑΟ Καραβά, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», την Κυριακή (11/10).

Οι «λιγνιτωρύχοι» του Νίκου Μεσολόγγη είχαν κατά κάποιο τρόπο την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και την κατοχή της μπάλας, δίχως ωστόσο να είχαν την ουσία, δηλαδή τις ευκαιρίες. Ενδεικτικό είναι ότι η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 40’ από ένα σουτ του Δημητρίου που έφυγε λίγο έξω από αριστερό δοκάρι του Λέτσο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Δημητρίου υποδέχτηκε ωραία το γύρισμα του Παντελίδη, κοντρόλαρε τη μπάλα και επιχείρησε το σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Καραβά. Στο 45+1’, ο Σελμανάι μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και δοκίμασε το σουτ, με τον Σύρακα όμως να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι σε σκοπό την ισοπαλία κλείστηκαν στο μισό γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν καθόλου τα καρέ της Θύελλας.

Η ομάδα μας κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια να βρει ένα γκολ, το οποίο υπό προϋποθέσεις θα της έδινε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.Ωστόσο, αυτό δεν ήρθε λόγω της πολύ κλειστής άμυνας των Πειραιωτών αλλά και λόγω της έλλειψης επιθετικότητας των «λιγνιτωρύχων» στο παιχνίδι τους. Ο απρόοπτος τραυματισμός του φορμαρισμένου Μπουντάκη στην προθέρμανση κόστισε όσο τίποτα για την Θύελλα, που επίσης στερήθηκε τις υπηρεσίες του Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Αυτό ανάγκασε τον τεχνικό μας, Νίκο Μεσολόγγη να αλλάξει τελείως τα αγωνιστικά του πλάνα και να ανακατέψει αναγκαστικά την «τράπουλα», βάζοντας ως εξτρέμ τον Αράπη και ξεκινώντας τον Χαρακτίδη βασικό. Αποτέλεσμα, η Θύελλα να αγωνιστεί με μοναδικό «καθαρό» εξτρέμ τον Παντελίδη. Έτσι, το ματς έμεινε στο άχαρο 0-0 και οι «λιγνιτωρύχοι» απώλεσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που ήθελαν μονάχα τη νίκη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή (18/10), στην Μυτιλήνη και κόντρα στον Αιολικό, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Ελευσίνα (0-1).


Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σύρακας, Τσάκωνας (61’ Σουλτανίδης), Μανδύλης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Γεραγωτέλλης, Αράπης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (74’ Ζέκιο), Δημητρίου, ΠαντελίδηςΑΟ Καραβάς (Γιώργος Αντωνόπουλος): Λέτσο, Μουρελάτος, Μύρκος, Κορακιανίτης, Λίτσι, Νικολόπουλος (80’ Χονδρουκάκης) , Παπασπύρος, Ντάφλας, Ατματζίδης, Σελμανάι (61’ Κιάφα), Λένγκα

Υ.Γ. Να ευχηθούμε περαστικά στον Κώστα Μπουντάκη, ελπίζοντας να μην έχει κάτι σοβαρό και να είναι γρήγορα ξανά κοντά μας…


Ρεπορτάζ:Κωνσταντίνος Τούμπανος

bottom of page