top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Έμεινε στο μηδέν η Θύελλα...

Είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Η Θύελλα Ραφήνας έμεινε στο... φτωχό 0-0 κόντρα στον Ηρόδοτο, την Κυριακή (4/7), στο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2. Με αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη του Πανιώνιου επί της Ζακύνθου, οι όποιες ελπίδες είχαν οι «λιγνιτωρύχοι» για τις δύο προνομιούχες θέσεις εξανεμίστηκαν.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, ο Ηρόδοτος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα 20 λεπτά, όπου απείλησε με 2-3 καλές ευκαιρίες τον Σταματόπουλο, που ήταν σε ετοιμότητα. Από εκεί και πέρα, η Θύελλα πήρε μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησε το παιχνίδι, έχοντας και καλύτερη συνοχή στην άμυνά της. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη ανέβασε την απόδοσή της και βγήκε εντελώς από τον παθητικό ρόλο που είχε περιοριστεί στο ξεκίνημα του ματς. Οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και όσο περνούσε η ώρα πιστεύαν πιο πολύ στο γκολ, που θα τους έδινε τη νίκη. Στο 69’, ο Τσάκωνας από αριστερή πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γεωργίου με διαγώνιο σουτ, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για το 1-0. Τόσο στο 74’ όσο και στο 82’ ο Σταματόπουλος είπε δύο διαδοχικά «όχι» κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Αρχικά, νίκησε στον Γκίνη σε τετ α τετ και έπειτα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γαρεφαλλάκη. Στο 86’, ο Παντελίδης μετά από ωραία ατομική ενέργεια σούταρε άουτ, ενώ στο 89’ ο Μιχάλης Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, έτρεξε σχεδόν όλο το γήπεδο, αλλά στο τετ α τετ με τον Γεωργίου έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι, με το 0-0 να μένει έως το φινάλε. Με αυτό τον τρόπο, η Θύελλα πήρε τον πρώτο της βαθμό στη διαδικασία των πλέι οφ και πλέον απομένει ένα ακόμη παιχνίδι για το τέλος της σεζόν. Αυτό κόντρα στη Ζάκυνθο την Κυριακή (11/7), για την 5η και τελευταία αγωνιστική, αφού στην 4η «στροφή» υπάρχει ρεπό για την ομάδα μας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στράτος Μαχαίρας (Αθηνών), που δεν έπαιξε 50-50 όπως όφειλε, ενώ φόρτωσε με ανύπαρκτες κάρτες τους ποδοσφαιριστές μας από τα πρώτα κιόλας λεπτά.


Βοηθοί του ήταν οι Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων) και Λυκούργος Τσολακίδης (Αθηνών). ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Μαργέτης, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Σουλτανίδης (90’+2 Μπαριτάκης) , Τσάκωνας (78′ Παντελίδης) Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Ζέκιο (22′ λ.τρ. Σπάρταλης). ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος) Γεωργίου, Καργιωτάκης, Κοιλιάρας Ι., Κανδυλάκης, Κοντογιάννης (57′ Κίσσας), Χαρίτος, Αργκιλέσι, Κοιλιάρας Δ., Καλαμιώτης (57′ Κασσαπάκης), Μυλωνάς (69′ Γαρεφαλλάκης), Γκίνη (85′ Δασκαλάνης).

bottom of page