top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Έμεινε στο μηδέν η Θύελλα (video)


Στην τρίτη της ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής «υποχρεώθηκε» η Θύελλα Ραφήνας, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Α.Ο. Πόρου στο γήπεδο του Ηρόδοτου, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι «λιγνιτωρύχοι» σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς, όπου οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά υποχώρησαν στην τρίτη θέση με 39 βαθμούς.


Βέβαια, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη έχει μπροστά της το ματς της χρονιάς, το προσεχές Σάββατο (8/4). Ένα ματς με τον πρωτοπόρο Γιούχτα, το οποίο μπορεί να φέρει την ομάδα μας και πάλι στην κορυφή σε περίπτωση νίκης, μιας και η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τρεις βαθμοί, τέσσερις «στροφές» πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της τρίτης τη τάξει κατηγορίας.


Στο αγωνιστικό σκέλος, η Θύελλα είχε την πιο μεγάλη της ευκαιρία στο 8’, όταν από λάθος των παικτών του Α.Ο. Πόρου, ο Γούλας βγήκε σε τετ α τετ με τον Ζαφείρη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε ο μεσοεπιθετικός των «λιγνιτωρύχων». Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής, σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, όπου οι γηπεδούχοι είχαν επίσης τις ευκαιρίες τους.


Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κρητικοί πήραν μέτρα στο γήπεδο, δημιούργησαν και πάλι καλές ευκαιρίες, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη μπόρεσε να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα μέχρι το φινάλε το οποίο θα μπορούσε να είχε αρκετά... γλυκή γεύση. Κι αυτό, διότι η Θύελλα θα μπορούσε να είχε «δραπετεύσει» με το «διπλό» από τη Νέα Αλικαρνασσό, μιας και ο Μαργέτης είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 90’+3’. Ο αριστερός μπακ της ομάδας μας σούταρε από τα όρια της μεγάλης περιοχής μετά από γύρισμα, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.


Το επόμενο ματς των «λιγνιτωρύχων» είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (8/4, 16:00), απέναντι στον Γιούχτα, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». Ματς στο οποίο «παίζεται» όλη η χρονιά και είναι το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Κάτι που σημαίνει ότι θα σας χρειαστούμε δίπλα μας, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή!


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Ψαρίδης (Αθηνών), με βοηθούς τους Εμμανουήλ Καφεσάκη (Λασιθίου) και Ζαχαρία Θεοδοσάκη (Λασιθίου).

A.O. ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Αυγουστάκης, Μπάμπης, Σημαιάκης, Τουτουδάκης, Καλαϊτζάκης, Καλαμιώτης (57’ Γροσδάνης), Κουτάντος, Σένκα, Αγριμάκης, Καστελλιανάκης (71’ Φρόκου)


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαντζώρος, Φύτρος, Μαργέτης, Δημητρίου, Ντόσκας, Γκούμας (82’ Σουλτανίδης), Χίσον, Γούλας, Παντελίδης.


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page