top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Ένας ανεκδιήγητος διαιτητής της στέρησε το τρίποντο (video)


Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Θύελλα Ραφήνας από τον Γιούχτα, στο ματς της χρονιάς στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ένα ματς το οποίο στιγματίστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή Αλατσάκη (Πειραιά) και του πρώτου βοηθού Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά). Η ομάδα μας δεν άξιζε να χάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι δυο αυτοί κύριοι φρόντισαν για αυτό και έθεσαν τους «λιγνιτωρύχους» εκτός στόχων με τα εξόφθαλμα λάθη τους. Κι αυτό διότι, η Θύελλα απέχει πλέον έξι βαθμούς από την πρώτη θέση, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.


Στο αγωνιστικό σκέλος, το ματς πήγε στη δύναμη και στις δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν λιγοστές καλές ευκαιρίες. Στο 21’, η Θύελλα κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Γιαλούσης ανέτρεψε τον Γούλα εντός περιοχής, με τον Γκούμα να στήνει την μπάλα στην άσπρη βούλα και να την στέλνει στα δίχτυα του Χρήστου για το 1-0.


Στο 30’, ο διαιτητής Αλατσάκης αποφάσισε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον φυσιοθεραπευτή-γιατρό της ομάδας μας, έπειτα από διάλογο που υπήρξε όταν ο δεύτερος μπήκε στο γήπεδο για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε παίκτη της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά και έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 1-0 υπέρ των «λιγνιτωρύχων».


Η πρώτη καλή ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου ανήκε στη Θύελλα και καταγράφηκε στο 51’. Ο Γκούμας σέντραρε για τον Γούλα, εκείνος έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 59’, ο Γιούχτας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και την ισοφάριση έπειτα από τον καταλογισμό ενός αμφισβητούμενου φάουλ. Ο Νύκταρης έπιασε την κεφαλιά ανάμεσα σε αρκετά σώματα και διαμόρφωσε το 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Γούλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Δημητρίου, αλλά ο πρώτος βοηθός Ιωάννης Μουμπογιατζόγλου ακύρωσε ένα κανονικότατο γκολ για οφσάιντ, ενώ ο παίκτης καλυπτόταν τουλάχιστον δύο μέτρα! Γεγονός το οποίο επέφερε έντονες διαμαρτυρίες και έκανε έξαλλους τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας μας.


Στο 64’, ο ρέφερι από τον Πειραιά απέδειξε ότι είχε χάσει για τα καλά τον έλεγχο του παιχνιδιού, αφού απέβαλλε και τον γυμναστή της ομάδας μας, Δημήτρη Καραμανόφ, δείχνοντάς του κόκκινη κάρτα! Η Θύελλα ωστόσο δεν πτοήθηκε και άγγιξε το γκολ στο 86’. Ο Γούλας μετά από ωραία ατομική ενέργεια βγήκε σε τετ α τετ με τον Χρήστου, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ στο σουτ που επιχείρησε. Στο 89’, ο Γιούχτας βγήκε στην κόντρα και με σουτ του Ροδίθη μετά από απόκρουση του Κουμή σε σουτ του Δασκαλάκη έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.


Το επόμενο ματς της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 16:00), απέναντι στο Κερατσίνι, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας», για την 24η «στροφή» του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο ανεπιθύμητος πλέον Γεώργιος Αλατσάκης (Πειραιά), με τον βοηθούς τον επίσης ανεπιθύμητο Ιωάννης Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά) και την Σταυρούλα Λαμπροπούλου (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Δαμιανάκης (Πειραιά).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαντζώρος, Φύτρος, Γκούμας, Δημητρίου, Μαργέτης, Μαρτίνος, Γούλας, Παντελίδης, Χίσο (76′ Τόσκα)


ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Τζανής, Τουγλής, Αρκιλέσι, Κίσσας, Νύκταρης (85′ Ρουσσάκης), Ροβίθης, Βρεττός (70′ Δασκαλάκης), Γκίνη (75′ Δωματάς).


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος




bottom of page