top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Έχασε από τη Μαρκό, δεν άξιζε την ήττα

Φιλική ήττα από τη Μαρκό υπέστη η Θύελλα Ραφήνας με 1-0, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», την Κυριακή (26/9).Οι «λιγνιτωρύχοι», που ήταν καλύτεροι ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την ομάδα του Μαρκόπουλου, δεν άξιζαν να ηττηθούν, καθώς είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες προς την εστία. Δυστυχώς, όμως η αναποτελεσματικότητα των παικτών του Νίκου Μεσολόγγη στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν κόστισε στην ομάδα μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Θύελλα είχε ένα δυνατό ξεκίνημα και ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσε να βρει έστω και μία φορά δίχτυα. Πιο μεγάλη φάση των «λιγνιτωρύχων» ήταν η κούρσα του Αράπη και το δυνατό του σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Μαρκό και έφυγε άουτ, ενώ κλασική ευκαιρία θα μπορούσε να θεωρηθεί και το αδύναμο σουτ του Παντελίδη από πλεονεκτική θέση, τη στιγμή που είχε την επιλογή να σπάσει τη μπάλα για ένα σίγουρο-πιθανότατα-γκολ.Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε από πλευράς Θύελλας, με αποτέλεσμα η Μαρκό να πάρει μέτρα στο γήπεδο αλλά και να γίνει πιο απειλητική για την εστία του Πάντου.

Οι αλλαγές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα, την ώρα που η κόπωση έπαιξε το ρόλο της. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης με τον Νίκο Γκεμίση, ο οποίος με ένα τεχνικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0 γύρω στο 65΄.

Γενικότερα, η εμφάνιση της Θύελλας κόντρα στη Μαρκό ήταν αρκετά καλή και δη στα πρώτα 45 λεπτά. Για τα δεδομένα της εποχής η ομάδα της Διασταύρωσης δείχνει πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο, την ώρα που πλέον ετοιμάζεται για το ματς του Κυπέλλου απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, το Σάββατο (03/10, 16:00), στο «Παναγιώτης Σκούφος».

Από το φιλικό απουσίασαν οι Μιχάλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Χαρακτίδης και Ορέστης Χρήστου, με τον πρώτο να είναι στα πιτς λόγω θλάσης, τον δεύτερο να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και τον τρίτο να είναι λίγο πριν την έναρξη της αποθεραπείας του, μετά το χειρουργείο που έκανε στο γόνατο.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σύρακας, Τσάκωνας, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Μανδύλης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας Αράπης, Παντελίδης, Δημητρίου, Ζέκιο.Αγωνίστηκαν και οι Πάντος, Λ. Παπαδόπουλος, Αποστολάκης, Μπουντάκης, Μαργέτης, Σαντίκου.


Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Τούμπανος

bottom of page