top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Έχασε φιλικά η Θύελλα


Tην ήττα από τον Ηλυσιακό με σκορ 2-1 γνώρισε η Θύελλα Ραφήνας στο προτελευταίο της «τεστ» ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το απόγευμα της Κυριακής (27/8), στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου.


Οι «λιγνιτωρύχοι» αν και προηγήθηκαν μόλις στο 10’ έπειτα από κεφαλιά του Ψυχογιού, ισοφαρίστηκαν σε 1-1 από τους γηπεδούχους στο 35’ έπειτα από ομαδική συνεργασία και γκολ του Κράσι. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη δεν είχε την απάντηση στο τέρμα των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι έφτασαν στην ανατροπή και στο 2-1 με πλασέ του Κασσιανού στο 60’ για το τελικό αποτέλεσμα.


Το επόμενο και τελευταίο φιλικό της Θύελλας όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (3/9), με αντίπαλο τον Περαμαϊκό, εκτός έδρας.


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος, Ρέτζο, Κούτρας, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι, Χριστόπουλος, Τσέργας


Έπαιξαν και οι Μαρίνου, Σινομάτι, Γιαννόπουλος, Σαρρηασλάνογλου, Κατσαρός, Φρόκου, Τόλα.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Φύτρος, Φλώρος, Τσούκας, Ανδρίκος, Σουλτανίδης, Γούλας, Ντάφλας, Ψυχογιός, Γκούμας, Χίσο.


Αγωνίστηκαν και οι Κουμής, Σαμάρκος, υπό δοκιμή, Μαντζώρος, Σαντίκου, Ντόκο, Κοντογιάννης, Κωτσάκης, Μακροδημήτρης, υπό δοκιμή.


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


192 views
bottom of page