top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Α’ Ημιτελικός ΕΠΣΑΝΑ Κ18 Θύελλα Ραφήνας - Αχαρναικος

Προβάδισμα πρόκρισης πήραν οι φιλοξενούμενοι της Κ18 του Αχαρναϊκού αφού επικράτησαν με σκορ 0-1 της Θύελλας στην Ραφηνα . Το παιχνίδι ήταν αντάξιο της πορείας στο πρωτάθλημα των δυο ομάδων αφού κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Αχαρναικος αιφνιδίασε την Θύελλα στο 7’ λεπτό του ματς έπειτα από κάθετη μπαλιά στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων , ο φορ πλάσαρε ιδανικά στην αριστερή πλευρά του Κορασιδη και άνοιξε το σκορ.

Η Θύελλα έψαχνε τα πατήματα της στο γήπεδο για περίπου 20’ λεπτά ακόμη στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο τελευταίο τέταρτο ανέβασε τις γραμμές της , πίεσε σε όλες τις πάσες και δημιούργησε δυο καλές φάσεις , μια με τον Σελιωτη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και μια με τον Σαμαρκο έπειτα από ατομική ενέργεια και σουτ να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι .

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα πήρε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει τις τελικές προσπάθειες που θα έφερναν το παιχνίδι στα ίσια .

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία αρκετών φίλων και των δυο ομάδων, σε αθλητικά πλαίσια που αρμόζουν σε ένα παιχνίδι παιδικού ποδοσφαιρου.


Η Θύελλα θα προσπαθήσει πλέον να ανατρέψει το σκορ σε μια εβδομάδα στην έδρα του Αχαρναϊκού για να καταφέρει να πάρει το εισητηριο για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος .


bottom of page