top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-3

Τα χαμόγελα περίσσευαν για την ομάδα μας το απόγευμα της Κυριακής στο Πέραμα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί του Καραβά με το εκκωφαντικό 0-3.

Για μας που παρακολουθούμε την ομάδα από την αρχή της περιόδου δεν μας εξέπληξε η απόδοση και η ποιότητα, αλλά οι απουσίες λόγω τραυματισμών κάποιων από τους σημαντικούς επιθετικούς μας ποδοσφαιριστές αποδείχτηκε ότι έπαιξαν τον πιο σημαντικό ρόλο για την πολύ κακή μας πορεία και βαθμολογική συγκομιδή και μόλις επανήλθαν είχαμε την εικόνα που θεωρούμε ότι μας αξίζει (λείπουν ακόμα ο Μπουντάκης και ο Παντελίδης) .

Η ομάδα μας προηγήθηκε με τον Παπαδόπουλο στο 27′ μετά από ωραία ενέργεια και ασιστ του Γούλα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά η αμυντική μας λειτουργία ήταν σε ψηλά επίπεδα, αντίθετα μάλιστα είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ το οποίο τελικά καταφέραμε στο τέλος με γκολ των Παπαδόπουλου(81′) από κόρνερ και Δρόση μετά από ατομική ενέργεια και ιδανικό πλασέ (89′).

Την αναμέτρηση διεύθυναν ο διαιτητής κ. Ζέστας Μιχάλης από τον σύνδεσμο Λέσβου, με βοηθούς τούς κ.κ. Μανούρα Νικόλαο και Θωμόπουλο Βασίλη από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής που ήταν καλοί σε γενικές γραμμές.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Πειραιά για την φιλοξενία, θα την ανταποδώσουμε στην δική μας έδρα στον δεύτερο γύρο.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κούμης, Φύτρος, Μαργέτης, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντόσκας, Γούλας(89′ Σουλτανίδης), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος(89′ Αράπης), Δημητρίου(91′ Κουσουλής), Δρόσης(91′ Σχουλλής).

bottom of page