top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Α.Ο. Πυλίου Κω - Θύελλα Ραφήνας 0-0

Άλλο ένα μικρό βήμα προς τον στόχο της παραμονής έκανε η ομάδα μας με τη ισοπαλία χωρίς τέρματα που απέσπασε στην Κω από τον Α.Ο Πυλίου , που «καιγόταν» για βαθμούς, το μεσημέρι της Κυριακής, που μόνο ικανοποιημένους μπορεί να μας αφήνει, κρίνοντας υπόψη τις πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών μας ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του τιμωρημένου Ανδρίκου και των τραυματιών Γούλα, Μαντζώρου και Μπουντάκη αλλά και των Ντόσκα και Αράπη που ήταν μεν στην αποστολή αλλά δεν μπορούσαν να αγωνιστούν και αυτοί με προβλήματα τραυματισμών.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή μεν αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα μας και τις λίγες φορές που τα κατάφεραν βρήκαν απέναντι τους τον τερματοφύλακα μας Κουμή σε ετοιμότητα, ενώ αντίθετα στις τελικές που δημιουργήσαμε ο κορυφαίος Χίσο δεν μπόρεσε να τις τελειώσει ιδανικά, ολοκληρώνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στα αξιοσημείωτα η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού Τόσκα που λόγω ανάγκης αγωνίστηκε σαν μπακ για πρώτη φορά και όχι στην φυσική του θέση.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ομάδος της Κω για την φιλοξενία και της ευχόμαστε να καταφέρει τον στόχο της παραμονής, γιατί το αξίζει ποδοσφαιρικά και οργανωτικά.

Ελπίζουμε και περιμένουμε με αγωνία στο προσεχές παιχνίδι με την Βάρη που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 9/3 (θα γίνει τότε όλη η αγωνιστική) να αποθεραπευτούν οι τραυματίες μας και να πανηγυρίσουμε μια νίκη που θα μας φέρει πολύ κοντά στην παραμονή.


Διαιτητής ο Καλογερόπουλος που με άνεση κράτησε το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και επόπτες οι Μπακογιάννης και Τραντάς όλοι του Συνδέσμου Αθηνών.


Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας (69΄ Μεντής), Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μαργαρίτης (55’ Φονσέκα), Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Εμπουμπά, Δρόσος (83΄Συντιχάκης), Βεζιρτζόγλου.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Τόσκα, Μαργέτης, Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης (93’ Μπαριτσάκης), Δρόσης (81΄Παντελίδης), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος (93΄Ζέκιο), Δημητρίου, Χίσο.

bottom of page