top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Α’ Προημητελικος Κυπέλου ΕΠΣΑΝΑ Κ16 Άνοιξη - Θύελλα Ραφήνας

Δύσκολη ημέρα για την καταταλαιπωρημένη Κ16 της Θύελλας Ραφήνας.

Οι συνεχόμενες ελλείψεις απ'τους ατελείωτους τραυματισμούς και η μακρά αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις,βοήθησαν στο να χαθεί η σειρά και ο ρυθμός που είχε πιάσει η ομάδα,έως το τελείωμα της πρώτης φάσης.

Ο αγώνας ανάμεσα στην Κ16 της Θύελλας Ραφήνας με την αντίστοιχη ομάδα της Ανοιξης ως γηπεδούχο,ξεκίνησε με διαφορετικό σύστημα λόγω

συνθηκών,παρόλα αυτά είχε ένταση και καλές φάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο τις κλασικότερες ευκαιρίες ώστε να ανοίξει το σκόρ,τις είχε

η γηπεδούχος ομάδα, καθώς επίσης και ένα χαμένο πέναλτι,το οποίο και σταμάτησε με εκπληκτική απόκρουση ο Μανδηλαράς για την ομάδα της Ραφήνας!!

Επίσης στο πρώτο ημίχρονο, η κάθε ομάδα είχε κι από ένα δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο,λίγο η κούραση και λίγο η βροχή που συνέχιζε, έκαναν πιο δύσκολο το έργο των παιδιών ώστε να παίξουν σωστό, όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο,στο κατά τ'αλλα μικρό και γλιστερό γήπεδο της Ανοιξης.

Χωρίς να έχει να επιδείξει πολλές φάσεις κάποια από τις δύο ομάδες ή κάποια κλασική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο,η Ανοιξη κατάφερε να προηγηθεί στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου,μετά από σουτ μέσα στην περιοχή,όπου ήταν και το τελικό σκόρ του αγώνα.

Η ομάδα θέλει παιχνίδια μετά από την μεγάλη απουσία τους,οπότε το τουρνουά του Αιγίου,θα είναι μια αρκετά καλή ευκαιρία, έως τον επαναληπτικό αγώνα της 1η Μαΐου.


Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους, με υγεία ΚΥΡΊΩΣ αλλά και όμορφες στιγμές!!

bottom of page