top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Α’ Προημητελικος Πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ Κ14 Θύελλα Ραφήνας - ΠΑΟ Καλυβίων

Το πρώτο βήμα έγινε για την φορμαρισμένη Κ14 της Θύελλας Ραφήνας!!

Με το ασφαλή σκορ 4-1 εναντίον του ΠΑΟ Καλυβιων, η ομάδα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στους τέσσερις,παίρνοντας παράδειγμα από την πρωινή επιτυχία της Κ18!!

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομαδες.

Στο πρώτο δεκάλεπτο,η ομάδα είχε την υπεροχη , δύο αγχωμενα και άστοχα τελειώματα,καθώς επίσης και ένα δοκάρι.

Οπότε αναμενόμενο κάπου εκεί να έρχονταν και το γκολ.

Μετά από μια διπλή προσπάθεια του Ιωάννου πρώτα με το δεξί όπου κόντραρε επάνω στον αμυντικό και στην συνέχεια με το αριστερό,όπου με μια εξαιρετική βολίδα έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ραφήνας!!

Ο αγώνας κύλησε με τον ίδιο ρυθμό έως το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, όπου εκεί μείωσε σε 1-1 η ομαδα των Καλυβιων,με μια πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μετά από αυτό, έπεσε προσωρινά ο ρυθμός εως το τέλος του Α' ημιχρόνου, αλλά και για τις αρχές του Β', ειδικα για την ομάδα της Θύελλας.

Ευτυχώς βέβαια για λίγο,εφόσον η ομάδα ψύχραιμα και κυρίως ομαδικά,άρχισε και πάλι να κάνει φάσεις κερδίζοντας πάλι τους χώρους στο γήπεδο.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο,σε μια απο τις πολλές επιθέσεις της ομάδας και μετά από μια καταπληκτική σέντρα του Ιωάννου στον Αράπη,διπλασίασε τα τέρματα με ένα ψύχραιμο και όμορφο τελειωμα του δευτέρου!!

Όσο πέρναγε η ώρα ο ρυθμός και η πίεση αυξανόταν.

Κάπου εκεί ήρθε και η φάση μέσα στην περιοχή όπου έβγαινε μόνος του ο Ιωάννου και αναγκάστηκαν να τον αποτρέψουν απ'το να τον αφήσουν να σκοράρει.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπίκας, όπου με ένα ψύχραιμο και δυνατό πέναλτι, αύξησε κι άλλο το σκορ για το 3-1.

Το τελευταίο και τέταρτο τέρμα,ήρθε λίγο πριν από την λήξη του αγώνα,μετά από σέντρα διαβήτη και πάλι του Ιωάννου,με καρφωτή κεφαλιά του Αράπη ο οποίος διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ!!

Η ομάδα έχει ανεβάσει στροφές όπως φαίνεται στην καλύτερη περίοδο, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, με πειθαρχία, ομαδικότητα και ηρεμία, στοιχεία δηλ που έλειπαν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Η δουλειά που έχει γίνει φαίνεται και είναι επιτυχία, όπου κι αν φτάσουν αυτά τα παιδιά, παρόλο που ο στόχος που έχουν βάλει, είναι ο ψηλότερος!!

Δυστυχώς η επανάληψη για τις 7 Μαΐου αργεί, οπότε τα παιδιά πρέπει να μείνουν προσγειωμένα, πειθαρχημενα και ΚΥΡΙΩΣ υγιή, καθώς ενδιάμεσα,η ομάδα έχει δυσκολο και βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενους και απαιτητικούς αγώνες, όπως το Τουρνουά της Τριγλιας και το Camp στο Αίγιο.


bottom of page