top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0

Στο παιχνίδι της Κυριακής ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα, το οποίο μετά από πολύ προσπάθεια, σωστό σχεδιασμό και τήρηση του πλάνου ήρθε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα πολύ καλό και ισχυρό αντίπαλο και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τον πρώτο μας βαθμό την πέμπτη αγωνιστική.


Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και για τις δυο ομάδες που μπορεί για την ομάδα μας να ήταν λογικό αφού στερούμασταν την παρουσία λόγω τραυματισμών, σχεδόν όλων των μεσοεπιθετικών μας ποδοσφαιριστών, αλλά το ζητούμενο που ήταν ο περιορισμός των σπουδαίων ατού των γηπεδούχων και του πολύ καλού τους επιθετικού παιχνιδιού έγινε πράξη.


Αξίζει να σημειώσουμε την αυταπάρνηση δύο ποδοσφαιριστών μας που αν και τραυματίστηκαν, ο μεν Δρόσης στις προπονήσεις της εβδομάδας και ο μόλις πριν ένα μήνα κοντά μας τερματοφύλακας μας Κουμής που είχε τροχαίο ατύχημα την Τετάρτη και σοβαρό πρόβλημα στο πόδι του, «έσφιξαν» τα δόντια και μπήκαν στο παιχνίδι δίνοντας και την ψυχή τους.


Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας συνέβαλαν και είχαν καλή απόδοση (στο αμυντικό σκέλος) αλλά ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στον αρχηγό μας Μανώλη Ντόσκα που ήταν κυριολεκτικά απροσπέλαστος. Φυσικά θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι η προσπάθεια και το αποτέλεσμα αυτό δεν θα έχουν καμία αξία αν δεν κερδίσουμε καταρχάς το αμέσως επόμενο ματς στην έδρα μας με τον Α.Ο. Πυλίου από την Κω.


Οφείλουμε με ειλικρίνεια και σεβασμό να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση του Αιολικού για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν, παρά την περυσινή μας «κόντρα» για την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος και να υποσχεθούμε ότι θα ανταποδώσουμε στο έπακρον.


Διαιτήτευσαν Μαράνος θ. (Αθηνών) με βοηθούς Παπαδάμ Σ. και Πετρίδη Γ. (Χίου)


Θύελλα Ραφήνας (Ν. Μεσολόγγης): Κουμής , Μαργέτης, Φύτρος , Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντόσκας, Γούλας (82΄ Αράπης), Μαρτίνος, Δρόσης (87΄ Δημητρίου), Σχουλλής (63΄ Μπαριτάκης), Σουλτανίδης


110 views
bottom of page