top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Αιολικός - Θύελλα Ραφήνας 3-0

Πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα μας, που μέτρησε τρίτο συνεχόμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα καθώς ηττήθηκε με 3-0 από τον Αιολικό στο πανέμορφο γήπεδο «Ταρλά» του Πλωμαρίου.

Δυστυχώς παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και οι Μυτιληνιοί έφτασαν σε μια δίκαιη και άνετη νίκη. Το σκορ για τον Αιολικό άνοιξε στο 41’ με κεφαλιά ο Μπουρούς, ο οποίος σέρβιρε την ασίστ για το δεύτερο γκολ, το οποίο σημείωσε στο 67’ ο Λαμπράκης με σουτ.

Οι «λιγνιτωρύχοι» έμειναν και με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 87’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μανδύλης, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σπόλιαριτς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτήτευσαν οι Στάμος, Λιαμπότης, Μαραθωνίτης (Αθηνών)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Παππάς-Αντωνάκας): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Παλαμούτσης (85’ Σεκού), Σπόλιαριτς, Λαζαρίδης (74’ Τσομπανέλλης), Κόρνεφ (61’ Κατσίκης), Μπουρούς, Λαμπράκης (90’ Καλαμπόκας). ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦ. (Ν. Μεσολόγης): Πάντος, Ιωαννίδης, Φύτρος (6’ λ. τρ. Παπαδόπουλος-72’ Αράπης), Μανδύλης, Σχίζας, Ντόσκας, Χαρακτίδης (88’ Σαντίκου), Μπουντάκης (65’ Ζέκιο), Κανελλόπουλος, Δημητρίου, Ματσαδές.


108 views
bottom of page