top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Ακάθεκτη Θύελλα στην κορυφή! (video)


Απτόητη συνεχίζει την νικηφόρα πορεία της η Θύελλα Ραφήνας! Οι «λιγνιτωρύχοι» νίκησαν με 2-1 τον Α.Ο. Πόρου, το μεσημέρι της Κυριακής (16/1), στο «Παναγιώτης Σκούφος» και παρέμειναν στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, φτάνοντας τους 18 βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές. Η τέταρτη διαδοχική νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα γράφτηκε φαρδιά-πλατιά από τους Παντελίδη και Γούλα, οι οποίοι βρήκαν και πάλι δίχτυα, όπως είχε συμβεί και στη νίκη επί του Αλμυρού, στην Κρήτη.


Η Θύελλα μπήκε δυνατά στο ματς και θέλησε να επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό της, σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Εν μέρει, τα κατάφερε, αλλά από ένα σημείο και έπειτα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν. Παρά ταύτα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη έδειξε ότι ήθελε πολύ να σκοράρει, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε, καθώς δεν της «βγήκαν» για λίγο οι τελικές της προσπάθειες. Δύο εξ αυτών ήταν ένα ωραίο σουτ του Γούλα στην απέναντι γωνία του Ζαφείρη, όπου η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω και μία προβολή του Παντελίδη από πλεονεκτική θέση, όπου μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ, για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος, οι «λιγνιτωρύχοι» μπήκαν με μεγαλύτερη θέληση και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Γούλα, με τον τερματοφύλακα του Πόρου ωστόσο να αντιδρά σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Πόσο μάλλον στη δεύτερη όπου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκούμας. Στο 56’, ο «Νάπο», με εξαιρετική εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Παντελίδης με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.


Η επίτευξη του γκολ και το προβάδισμα που πήρε η ομάδα μας, ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των παικτών μας, οι οποίοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Παντελίδη, που σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη, μετά από ωραία ενέργεια, στο 62’. Δύο λεπτά μετά, ο Χίσο έβγαλε φοβερή μπαλιά στον Γούλα και εκείνος με τρομερό ψιλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση σκόραρε ένα απίστευτο γκολ για το 2-0. Γκολ το οποίο ο ίδιος αφιέρωσε στον Νίκο Μεσολόγγη, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών!


Από εκεί και πέρα, η Θύελλα διαχειρίστηκε το προβάδισμά της, όμως σε μία στιγμή αδράνειας είδε τους Κρητικούς να μειώνουν σε 2-1 με κεφαλιά του Ρέππα στο 82’. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι ως προς το σκορ και έτσι η ομάδα της Διασταύρωσης έφτασε στην τέταρτη διαδοχική νίκη της στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.


Το επόμενο παιχνίδι της Θύελλας είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (21/1), με αντίπαλο τον Γιούχτα, στην Κρήτη, σε ένα ματς από το οποίο θα απουσιάσει ο Παντελίδης, καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στη χθεσινή (15/1) νίκη επί του Α.Ο. Πόρου.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεόδωρος Μαρανός (Αθηνών), με βοηθούς τον Νικόλαο Αρέστη (Δωδεκανήσου) και την Σταυρούλα Λαμπροπούλου (Πειραιά).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Μαργέτης, Τόσκα, Δημητρίου, Μαρτίνος, Γούλας (90’+3 Μαντζώρος), Χίσο (84’ Ντόσκας), Γκούμας, Παντελίδης.


Α.Ο. ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Νάκας, Καλαϊτζάκης (81’ Σημαιάκης), Πολ, Αυγουστάκης, Γροσδάνης (37’ λ.τρ. Κουτάντος), Μέμος, Καλαμιώτης (81’ Ρέπππας), Κατσελλιανάκης, Πύλιος (70’ Πακιουφάκης), Φρόκου.


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος






bottom of page