top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Ανακοίνωση για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού

Το Δ.Σ. της Θύελλας Ραφήνας με ανακοίνωσή του παίρνει θέση όσον αφορά τα οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, που ανιχνεύτηκαν στην ομάδα μας έπειτα από τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα τις τελευταίες ημέρες.

Ο σύλλογος, όπως και όλα τα υπόλοιπα σωματεία της κατηγορίας, περνάει τις δικές του δυσκολίες λόγω της απουσίας του κόσμου της Θύελλας από το γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Κύρια πηγή εσόδων για την ομάδα, αλλά και για κάθε σύλλογο αποτελούν τα εισιτήρια, τα οποία όταν υπήρχαν βοηθούσαν σημαντικά και έβγαζαν πιο εύκολα τον προϋπολογισμό της κάθε σεζόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα για την Θύελλα να έχει και μία συνεχή παρουσία στην Γ’ Εθνική κατηγορία τα τελευταία χρόνια.

Από τη στιγμή όμως που πλέον δεν υπάρχουν εισιτήρια και κόσμος στο γήπεδο, είναι αδύνατον να μπορεί η ομάδα να καλύπτει κάθε εβδομάδα τα έξοδα των τεστ κορωνοϊού για τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της.

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό και την περιπέτεια που περνάμε μας φέρνει άπαντες σε αυτή την πολύ δύσκολη θέση. Από την πλευρά μας τηρήσαμε και τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την μη εξάπλωση του Covid-19, ο οποίος όμως μας «χτύπησε» για τα καλά με οκτώ θετικούς παίκτες.

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά και τους οικείους τους περαστικά και καλή ανάρρωση. Επίσης, να είναι σιδερένιοι αλλά και να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Θύελλας.


Κωνσταντίνος Τούμπανος

102 views
bottom of page