top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Απώλεια στην Πετρούπολη


Αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας γνώρισε εκτός έδρας ήττα με ανατροπή 2-1 από τον Άρη Πετρούπολης, το μεσημέρι της Κυριακής (11/12), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.


Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 13’, όπου ο Αργυρίου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με την Θύελλα από την πλευρά της να ανοίγει το σκορ δύο λεπτά μετά. Οι «λιγνιτωρύχοι» έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση και με ιδανικό πλασέ του Γούλα προηγήθηκαν με 0-1 στο 15’. Όμως, λίγα λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 39’, ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Μενάι μετά από εκτέλεση φάουλ του Γάγγου.


Στο δεύτερο μέρος και για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω της απευθείας αποβολής του Γκούμα με κόκκινη κάρτα στο 70’ από τον διαιτητή Καλυβιανάκη. Από εκεί και πέρα, η Θύελλα δεν άντεξε στην πίεση και μοιραία δέχτηκε και δεύτερο γκολ με σουτ του Αντωνακόπουλου για το 2-1 στο 79’, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.


To επόμενο ματς της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (17/11) στην Κρήτη. Εκεί όπου οι «λιγνιτωρύχοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Τυμπακίου, για την 6η «στροφή» της Γ’ Εθνικής, πριν το εντός έδρας ματς με τον Φωστήρα στις 21 Δεκεμβρίου.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου), με βοηθούς την Δήμητρα Τσαγάνου (Δυτικής Αττικής) και τον Σωτήρη Παπαδάμ (Πειραιά).


ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Μενάι, Τσατσαρής, Τσερκώνης (25' Κορώνης), Γάγγος, Γεραγωτέλλης, Μεταξάς (46' Ζέρβας), Γκούφας (80' Φαρμάκης), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Γούλας, Νάκας, Μαργέτης (49' Γεωργόπουλος), Τόσκα (85' Ροβίνας), Φύτρος, Σουλτανίδης, Μαρτίνος, Γκούμας, Δημητρίου, Χίσο (49' λ.τρ. Παντελίδης).


* Φωτογραφία αρχείου


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





bottom of page