top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Απώλεια στον Ταύρο...


Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Θύελλα Ραφήνας από τον Φωστήρα, το μεσημέρι της Κυριακής (19/3), στο Δημοτικό Γηπέδου Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης». Οι «λιγνιτωρύχοι» δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», με συνέπεια να πέσουν στην τρίτη θέση του 5ου ομίλου με 35 βαθμούς, όντας πλέον στο -3 από τον πρωτοπόρο Γιούχτα.


Η ομάδα μας έπαιξε με υπομονή στο πρώτο ημίχρονο και μπόρεσε να κρατήσει το «μηδέν», δίχως ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, σε ένα ματς το οποίο πήγε στις δυνατές μονομαχίες. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ωστόσο η Θύελλα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Κρητικός πάσαρε στον Χριστόπουλο και εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουμή για το 1-0 στο 47’. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη δεν μπόρεσε να βρει την ισοφάριση, γνωρίζοντας έτσι την ήττα μετά από τρία διαδοχικά ματς ως αήττητη στο πρωτάθλημα.


Πλέον, η ομάδα σας στρέφει την προσοχή της στο ματς της προσεχής Κυριακής (26/3, 16:00), με αντίπαλο τον Αλμυρό, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 21η «στροφή» της Γ’ Εθνικής. Ματς στο οποίο θα σας χρειαστούμε και πάλι δίπλα μας, ώστε να επανέλθουμε σε τροχιά κορυφής στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος.


Την αναμέτρηση σφύριξε ο Γεώργιος Αλατσάκης (Πειραιά), με βοηθούς τους Νικόλαο Κουρμαδιά (Δωδεκανήσου) και Παναγιώτη Βάτο (Άρτας).


ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος (85' Μανωλάς), Νταούλιας, Τζιάτζιος, Παπατζίκος, Θεοδωρίδης, Πινιώτης, Κρητικός, Φέκας (80' Ανδριόπουλος), Χριστόπουλος (70' Ξενοπανάγος).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης (60' Μπρέμπος), Νάκας, Φύτρος, Μαντζώρος, Μαρτίνος (85' Ντόσκας), Δημητρίου (60' Σουλτανίδης), Γκούμας, Χίσο, Τόσκα, Παντελίδης.


* Φωτογραφία αρχείου


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος






bottom of page