top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Ασταμάτητη η Θύελλα, πανηγύρισε πέμπτο σερί τρίποντο! (video)

Νικηφόρα και χωρίς... φρένα έκλεισε το 2023 η Θύελλα Ραφήνας! Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη κέρδισε και τον Α.Ο. Πυλίου Κω, επικρατώντας με 2-0, το απόγευμα της Τετάρτης (20/12), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» και έτσι έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή, ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια, η ομάδα μας είχε τις δικές της στιγμές με τρία σουτ του Γούλα τα οποία πέρασαν άουτ στο 17’, στο 30’ και στο 34’ αντίστοιχα. Παρά ταύτα, η σημαντικότερη και μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 38’, με τον Γούλα να νικιέται σε τετ α τετ από τον Καζέλη και τον Χίσο να στέλνει την μπάλα άουτ μετά το «ριμπάουντ» που πήρε.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 51’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Γούλα. Ο Γκούμας έβγαλε φανταστική κάθετη πάσα στον 29χρονο εξτρέμ και εκείνος πλάσαρε υποδειγματικά τον Γαζέλη για το 1-0. Στη συνέχεια, η ομάδα από τη Κω προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, με τον Κότζα να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κουμή στο 53’ και τη φάση να τελειώνει μετά από αναμπουμπούλα και επιθετικό φάουλ σε βάρος του έμπειρου γκολκίπερ.

 

Στο 58’, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη κέρδισε πέναλτι και παράλληλα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα το οποίο εκμεταλλεύτηκε δεόντως. Συγκεκριμένα, ο Κωτσάκης μονομάχησε με τον Συντυχάκη ο οποίος σταμάτησε αντικανονικά την μπάλα με το χέρι, με συνέπεια να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Χίσο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καζέλη για το 2-0.

 

Από εκεί και πέρα, η Θύελλα ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 81’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηβασίλη. Παρόλα αυτά, ο Κουμής εκτινάχθηκε στο αριστερό του «παραθυράκι» και κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα μας η οποία κέρδισε με 2-0 και έφτασε τα πέντε συνεχόμενα τρίποντα, δίχως να δεχτεί γκολ!

 

Με αυτό τον τρόπο, οι «λιγνιτωρύχοι» σκαρφάλωσαν στην τέταρτη θέση με 30 πλέον βαθμούς, όσους έχει και ο τρίτος Αστέρας Βάρης λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, τη στιγμή που βρίσκονται στο -1 από την Ρόδο και στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κορίνθου.

 

Το επόμενο ματς της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου του νέου έτους, με αντίπαλο την Ρόδο, εκτός έδρας, για την 17η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σπυρίδων Νικολάου (Αθηνών), με βοηθούς τους Σπυρίδων Σερβετά (Αθηνών) και Γεώργιο Παπαηλία (Αθηνών).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Μαντζώρος, Τσούκας, Φλώρος, Μαρτίνος (89’ Σαμάρκος), Ντάφλας, Γκούμας (74’ Σουλτανίδης), Γούλας (74’ Αγγέλης), Χίσο (89’ Ντολλάνι), Κωτσάκης (84’ Κοντογιάννης).

 

Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντυχάκης, Τζανούλιος (69’ Χατζηνικολάου), Μπριλάκης (86’ Λάντζιος), Πολύζος, Βουκομάνοβιτς (86’ Αλεξούδης), Κότζα, Τσιτσεκίδης, Χατζηβασίλης, Σχουλλής (86’ Τσατσάκλας), Αλ Ομπισάτ (46’ Δρόσος).

 

Κωνσταντίνος Τούμπανος

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

bottom of page