top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Αχαρναικός - Θύελλα Ραφήνας 0-2


Το εκτός μας... πάει πολύ! 2-0 τον Αχαρναϊκό!

Τρομερός απολογισμός αφού σε 4 παιχνίδια εκτός έδρας, έχουμε 3 νίκες και μια ισοπαλία. Τελικά αποδεικνύετε ότι το ότι δεν παίζουμε στην φυσική μας έδρας μας στοιχίζει τρομερά, αφού έχουμε μία ήττα και μια ισοπαλία στα δύο ματς που έχουμε παίξει «εντός έδρας» και ο τελικός απολογισμός είναι 10 βαθμοί εκτός και μόλις 1 εντός έδρας. Η ομάδα μας έδειξε ότι οι εκτός έδρας αναμετρήσεις της πάνε πολύ, αφού κατάφερε να φύγει με τη νίκη και από το Μενίδι, υποχρεώνοντας τον Αχαρναϊκό στην πρώτη εκτός έδρας απώλειά του. Οι παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη καθάρισαν τη νίκη από το πρώτο μέρος, μην αφήνοντας τον αντίπαλο να δημιουργήσει απειλή μπροστά από την εστία του Πάντου. Ο Μανδύλης στο 25’ άνοιξε το σκορ υπέρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Δημητρίου στο 41’ επίσης με εκτέλεση φάουλ από τα 20 μέτρα με το υπέρ μας 2-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ακυρώθηκε ορθώς γκολ του Αχαρναϊκού ως οφσάιντ, ενώ η ομάδα μας έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 53’, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (συνολικά είδαν 5 κίτρινες οι παίκτες μας) ο Παπαδόπουλος. Στο φινάλε του αγώνα αποβλήθηκε και παίκτης των γηπεδούχων με τον Τσούτση να βλέπει απευθείας την κόκκινη κάρτα επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Σουλτανίδη!

Διαιτήτευσαν οι Αυγερινός ο οποίος ήταν κακός και ίσως επηρεάστηκε από τις …φωνές των γηπεδούχων, Σταματόπουλος ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς να φοβηθεί τους προπηλακισμούς των γηπεδούχων το γκόλ των γηπεδούχων ως οφσάιντ και υπέδειξε το εκτός φάσης κτύπημα του αποβληθέντα ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Πουτσέλας (Αρκαδίας).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Ντ. Μπατίστα): Γκιμούσης, Αμπάρα (46’ Σαρηγιάννης), Τασσιουλής, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας (80’ Σκουλής), Κόττας, Κιρτζιαλίδης, Κυριακίδης, Τσούτσης, Πλαβούκος (46’ Ορτολάνι – 77’ λ. τρ. Χριστόπουλος), Φέρι.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦ. (Ν. Μεσολόγγης): Πάντος, Ιωαννίδης (51’ Αράπης), Παπαδόπουλος, Μανδύλης, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Μπουντάκης (70’ Σαντίκου), Σουλτανίδης, Κανελλόπουλος (53’ Σχίζας), Δημητρίου, Ματσαδές (83’ Ζέκιο).

Υ.Σ. Το ποδόσφαιρο είναι το ομορφότερο άθλημα του κόσμου, είναι κρίμα να το καταστρέφουμε, είναι κρίμα να μην αναγνωρίζουμε την αξία του νικητή, είναι κρίμα να αναγκαζόμαστε 25 άνθρωποι να κλεινόμαστε στα αποδυτήρια για παραπάνω από μια ώρα……είναι κρίμα και ντροπή.



175 views
bottom of page