top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Γεμίζουμε το γήπεδο και ωθούμε τη Θύελλα στη μεγάλη νίκη!


Το πιο σημαντικό ματς της φετινής σεζόν έχει μπροστά της η Θύελλα Ραφήνας, το προσεχές


Σάββατο 8/4, ώρα 16:00, με αντίπαλο τον Γιούχτα

στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος»


Οι «λιγνιτωρύχοι», που στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα υποδεχθούν την ομάδα του Ηρακλείου, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου και μπορεί να τους φέρει ακόμη και στην κορυφή του 5ου ομίλου!


Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση με 39 βαθμούς, όντας στο -3 από τον πρωτοπόρο Γιούχτα και στο -1 από τη δεύτερη Μαρκό. Επομένως, το ματς του Σαββάτου αποτελεί έναν «τελικό» που πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να στεφθεί πρωταθλήτρια Γ’ Εθνικής για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια!


Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου της Θύελλας στο γήπεδο είναι απολύτως αναγκαία. Όλη η ομάδα «ζει και αναπνέει» για τη «μάχη» που έρχεται το Σάββατο και θέλει τους φιλάθλους στο πλευρό της, για να βρεθεί εκ νέου σε τροχιά κορυφής!


Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, θυμίζουμε ότι αυτά έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ για τους φίλους της Θύελλας και θα διατίθενται στην πόρτα της κεντρικής θύρας του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος», εκεί όπου κάθονται οι φίλαθλοί μας, μαζί με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.


Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γεώργιος Αλατσάκης (Πειραιά), ο οποίος είχε σφυρίξει το πρόσφατο ματς της Θύελλας με τον Φωστήρα στον Ταύρο (1-0). Βοηθοί του θα είναι ο Ιωάννης Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά) και η Σταυρούλα Λαμπροπούλου (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δαμιανάκης (Πειραιά) και παρατηρητής θα είναι η Γεωργία Ρώσση (Αθηνών).


Γεμίζουμε το γήπεδο και ωθούμε τη Θύελλα στη μεγάλη νίκη!!!

Όλοι εκεί για το ματς της χρονιάς!!!


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


527 views
bottom of page