top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Γεμίζουμε το γήπεδο και ωθούμε τους «λιγνιτωρύχους» στη μεγάλη νίκη!!!


Ένα δύσκολο και δυνατό ματς περιμένει την Θύελλα Ραφήνας, την προσεχή Κυριακή (26/2, 15:00). Οι «λιγνιτωρύχοι» θα χρειαστούν και πάλι τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της Μαρκό, στο ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έτσι,

η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 5 ευρώ ΜΟΝΟ για τους φιλάθλους μας, τους οποίους χρειαζόμαστε δίπλα μας στο κυριακάτικο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ραφήνας.


Τα εισιτήρια, όπως πάντα, θα διατίθενται στην πόρτα της κεντρικής θύρας του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος». Εκεί όπου κάθονται οι φίλαθλοί μας, μαζί με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Θύελλα έχει ανεβάσει «στροφές» και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το πρωί του Σάββατου (25/2), με προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Νίκου Μεσολόγγη, στο γήπεδο της Ραφήνας, ώστε εν συνεχεία να γίνει γνωστή και η αποστολή για το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος. Στόχος των «λιγνιτωρύχων» δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες και το άνοιγμα της απόστασης στους έξι πόντους από την ομάδα του Μαρκόπουλου!


Την σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ευάγγελος Λαθύρης (Πειραιά), με βοηθούς τους Νικόλαιο Κουρμαδιά (Δωδεκανήσου) και Κωνσταντίνο Λεωνίδα (Τρικάλων). Παρατηρητής ορίστηκε η Γκόγκου Στέλλα (Μακεδονίας).


Σας θέλουμε και πάλι δίπλα μας!!!

Όλοι στο γήπεδο για την παραμονή στην κορυφή!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


542 views
bottom of page