top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Για τη συνέχεια στις νίκες κόντρα στον Άγιο Νικόλαο


Την ξέφρενη και νικηφόρα πορεία της θέλει να συνεχίσει η Θύελλα Ραφήνας. Οι «λιγνιτωρύχοι», που βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 27 βαθμούς, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, υποδέχονται τον Άγιο Νικόλαο, την προσεχή Κυριακή (12/2, 15:00), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». Στόχος της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη είναι η συνέχεια στις νίκες, άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση και φυσικά η παραμονή στην πρώτη θέση.


Η ομάδα μας έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία της, η οποία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου (11/2) με τη διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης στο γήπεδο της Ραφήνας. Έπειτα θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το σημαντικό και δύσκολο, όπως αναμένεται, ματς με τους Κρητικούς.


Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γεώργιος Χρόνης (Δυτικής Αττικής), με βοηθούς τους Βασίλειο Θωμόπουλο (Δυτικής Αττικής) και Παύλο Μαυρομμάτη (Δυτικής Αττικής). Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών).


Σε ο,τι αφορά, τα εισιτήρια του αγώνα, μετά από απόφαση της διοίκησης της Θύελλας, η τιμή τους ορίζεται στα 5 ευρώ για τους φίλους της ομάδας μας.

Παρότι τα έξοδα του αγώνα-διαιτησίας είναι πάνω από 800€ ανά παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει την προσπάθεια που γίνεται από τους «λιγνιτωρύχους»!


Τα εισιτήρια, όπως πάντα, θα διατίθενται στην πόρτα της κεντρικής θύρας του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος». Εκεί όπου θα κάθονται οι φίλαθλοί μας, μαζί με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.


Όλοι στο γήπεδο για την παραμονή στην κορυφή!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



330 views
bottom of page