top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο η Θύελλα!


Μετά τη νίκη επί του Αλμυρού Γαζίου με 2-1 και την άνοδο στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η Θύελλα Ραφήνας δίνει ένα αρκετά σημαντικό ματς, με αντίπαλο τον Α.Ο. Πόρου, την ερχόμενη Κυριακή (2/4, 16:00), στο γήπεδο του Ηρόδοτου, στο Ηράκλειο, για την 22η «στροφή» του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.


Οι «λιγνιτωρύχοι», που συνεχίζουν την προετοιμασία τους με αμείωτους ρυθμούς, θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση το Σάββατο (1/4) και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν με προορισμό την Κρήτη, όπου θα διεξαχθεί η ύψιστης σημασίας αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη ομάδα του πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη έχει καλή ψυχολογία και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας ως στόχο να μειώσει την απόσταση από τον πρωτοπόρο Γιούχτα, τον οποίο θα υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα το Σάββατο (8/4), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».


Όπως και να ‘χει, διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Χαράλαμπος Ψαρίδης (Αθηνών), με βοηθούς τους Εμμανουήλ Καφεσάκη (Λασιθίου) και Ζαχαρία Θεοδοσάκη (Λασιθίου). Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Τριανταφύλλου (Χανίων).


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


166 views
bottom of page