top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Δεν τα κατάφερε η Θύελλα (video)


Την ήττα με 2-1 από τη Μαρκό γνώρισε η Θύελλα Ραφήνας, το μεσημέρι της Κυριακής (26/2), στο «Παναγιώτης Σκούφος». Οι «λιγνιτωρύχοι» δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ή έστω την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έτσι η ομάδα του Μαρκόπουλου έπιασε την ομάδα μας στην πρώτη θέση και στους 30 βαθμούς μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Το ματς ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τη Μαρκό ωστόσο να ανοίγει το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία στο 18’. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φουάση, οι παίκτες της Θύελλας δεν απομάκρυναν καλά, η μπάλα έφτασε στον Γκέζο, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1, παρά την προσπάθεια του Κουμή να αποκρούσει και να κρατήσει το «μηδέν».


Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη δεν έδειξε να επηρεάζεται και τρία λεπτά μετά «άγγιξε» την ισοφάριση με τον Γούλα. Ο αριστερός εξτρέμ της Θύελλας βγήκε απέναντι από τον Βουτσελά και επιχείρησε να σκοράρει με σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο γκολκίπερ της Μαρκό μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 24’, η Θύελλα ευτύχησε να φτάσει στην ισοφάριση με ένα γκολ-ποίημα από τον Παντελίδη. Ο Κουμής έκανε το γέμισμα, ο Δημητρίου έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον 20χρονο επιθετικό, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Βουτσελά για το 1-1, με ένα φοβερό φαλτσαριστό σουτ.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’, η Θύελλα έφτασε κοντά στο να «βρει» δίχτυα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο Δημητρίου, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, επιχείρησε συρτό σουτ, ωστόσο ο Βουτσελάς έδιωξε σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία. Η Μαρκό, από την πλευρά της, είχε ορισμένες ευκαιρίες και εν τέλει πήρε ξανά το προβάδισμα στο 63’. Ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Τσίκλος με κεφαλιά εντός περιοχής διαμόρφωσε το 1-2.


Από εκεί και πέρα έως και το φινάλε, οι «λιγνιτωρύχοι» βγήκαν μπροστά και πίεσαν τους φιλοξενούμενους για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία, με συνέπεια να γνωρίσουν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα κατά τη φετινή σεζόν.


Το επόμενο ματς της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (5/3) στην έδρα της Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της 17ης «στροφής» του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.


Την αναμέτρηση σφύριξε ο Ευάγγελος Λαθύρης (Πειραιά), με βοηθούς τους Νικόλαιο Κουρμαδιά (Δωδεκανήσου) και Κωνσταντίνο Λεωνίδα (Τρικάλων).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Νάκας (46′ Μαργέτης, 82′ Τοσκα), Μαντζώρος, Γεωργόπουλος, Γούλας (78′ Μπρέμπος), Μαρτίνος, Παντελίδης, Δημητρίου, Χίσο, Γκούμας


ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης, Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Τσίκλος, Πικούλης, Φουάσης (32′ λ.τρ. Αλέμης), Γκέζος (78 Βασιλειάδης), Κράσι, Γκίκας (64′ Νατσιόπουλος), Σουλελές (78 Πιέτρης)


Κωνσταντίνος Τούμπανος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





bottom of page