top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Δεν τα κατάφερε η Θύελλα... (video)


Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα ματς ως αήττητη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (3-1-0) γνώρισε η Θύελλα Ραφήνας, που έχασε με 2-0 από την Α.Ε. Μυκόνου, το μεσημέρι της Κυριακής (12/11), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».


Οι «λιγνιτωρύχοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τους Γκούμα και Φλώρο πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα και την αναποτελεσματικότητά τους, καθώς μπήκαν νωχελικά στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής. Γεγονός το οποίο είχε ως συνέπεια να βρεθούν πίσω στο σκορ μόλις στο 5’, με τον Ζγκούρι να νικάει τον Κουμή για το 0-1. Εκεί όπου η Θύελλα προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της, δέχθηκε και δεύτερο γκολ μετά από μακρινό σουτ του Ντουσάι στο 10’.


Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νίκου Μεσολλόγη προσπάθησε να αντιδράσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι, με τον Αγγέλη στο 22’ να γυρίζει παράλληλα στον Κοντογιάννη ο οποίος δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής. Πέντε λεπτά μετά, η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε για παράβαση πέναλτι σε ανατροπή του Γούλα από τον Κέμπε εντός της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 37΄ ο Φαρμάκης πρόλαβε με σωτήρια έξοδο τον Γούλα πριν εκείνος γίνει απειλητικός.


Στο 42’ η Θύελλα άγγιξε το 1-2 και τη μείωση του σκορ, αλλά στάθηκε άτυχη. Ο Γούλας μπορεί να πήρε μία κόντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή και να βρήκε τον απαραίτητο χώρο για να σουτάρει, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού εκείνη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω.


Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους (49’) άνηκε στους «λιγνιτωρύχους» οι οποίοι απείλησαν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα και κεφαλιά ψαράκι του Τσούκα, που κατέληξε στην αγκαλιά του Φαρμάκη. Στο 63’, ο Ψυχογιός που πραγματοποίησε ωραία ατομική ενέργεια γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Γούλα και στο ύψος του πέναλτι αλλά εκείνος σούταρε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Θύελλας στο δεύτερο ημίχρονο.


Στα τελευταία λεπτά, τίποτα δεν άλλαξε ως προς το σκορ, με την Α.Ε. Μυκόνου ωστόσο να μένει με δέκα παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε ο Αρκούδας στις καθυστερήσεις. Κάπως έτσι, η ομάδα μας «υποχρεώθηκε» σε ήττα (0-2) από την ομάδα των Κυκλάδων και «έπεσε» στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου με 14 πόντους.


Σε ό,τι αφορά το επόμενο παιχνίδι της Θύελλας, αυτό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (19/11, 15:00), με αντίπαλο την Κόρινθο, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Ψαρίδης (Αθηνών), με βοηθούς τους Γεώργιο Σαπάκη (Πέλλας) και Διονύσιο Καμπιώτη (Αθηνών).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αγγέλης, Ανδρίκος, Τσούκας, Φύτρος, Ντάφλας, Μαρτίνος, Κοντογιάννης (60’ Κωτσάκης), Χίσο, Γούλας (76’ Σαμάρκος), Ψυχογιός.


Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (85′ Γιαννόπουλος), Αρκούδας, Πούλος, Τράκας, Ζγκούρι (85′ Ιωσηφίδης), Μουρίκι, Καλογεράς (66′ Κατσούλης), Ντουσάι, Παπαδόπουλος (59′ Πάγια).


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ενα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page