top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Δεν τα κατάφερε στο Μαρκόπουλο


Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τη Μαρκό γνώρισε η ομάδα μας, το μεσημέρι της Κυριακής (27/11). Οι «λιγνιτωρύχοι» πλήρωσαν το νωθρό ξεκίνημα που είχαν στο παιχνίδι και παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8’ με κοντινή κεφαλιά του Κράσι για το 1-0 και οκτώ λεπτά μετά η Μαρκό πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος αυτή τη φορά σκόραρε με κοντινή προβολή για το 2-0, που ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.


Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη ανέβασε την απόδοσή της, πήρε τα ηνία στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε τους γηπεδούχους θέλοντας να μπει ξανά στο παιχνίδι. Τελικά, η Θύελλα μείωσε σε 2-1 στο 89’ με τον Γούλα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, μετά από το... ριμπάουντ που πήρε από αρχική απόκρουση του Βουτσελά.


Στα δέκα λεπτά των καθυστερήσεων, η ομάδα μας πάλεψε και πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα της έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα (2-1) στο Μαρκόπουλο.


Επόμενο ματς για τους «λιγνιτωρύχους» αυτό κόντρα στην Αγία Παρασκευή, την ερχόμενη Κυριακή (4/12, 15:00), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας!


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αναστάσιος Τσολακίδης (Αθηνών), με βοηθούς τους Απόστολο Καλοπίση και Νικόλαο Ανδρέου.


ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Βουτσελάς, Χάιδος (89' Αλέμης), Φλώρος (89' Γκέγκα), Τσίκλος, Μουσταφίδης, Μπέλερης, Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Κράσι (68' Λαμπρόπουλος), Νατσιόπουλος (68' Πίκουλης), Σουλελές (85' Σταυροθανασόπουλος).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Μαργέτης, Σαντικού (46' Μαντζώρος), Σουλτανίδης, Γούλας (100' Γεωργόπουλος), Μαρτίνος, Παντελίδης (46' Νάκας), Δημητρίου (75’ Ροβίνας), Χίσο, Τόσκα, Γκούμας.


*Φωτογραφία αρχείου


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

bottom of page