top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο με «τεσσάρα»! (video)


Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση και παίζοντας με περίσσιο πάθος, η Θύελλα Ραφήνας νίκησε άνετα με σκορ 4-2 τον Βύζα Μεγάρων, το απόγευμα της Κυριακής (22/10), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» και πανηγύρισε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Οι «λιγνιτωρύχοι» που προέρχονταν από το «διπλό» (1-2) στην έδρα της Μαρκό και πήραν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μπήκαν δυνατά και αποφασισμένα στο παιχνίδι, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6΄ με σουτ του Γκούμα εντός της μεγάλης περιοχής. Τρία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να απαντήσουν, αλλά η κεφαλιά του Μίτσκο πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουμή.


Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κέρδισε πέναλτι στο 26’ μετά από μακρινή μπαλιά του Χίσο και ανατροπή του Ψυχογιού εντός της μεγάλης περιοχής του Βύζα. Ο τελευταίος έστησε λοιπόν την μπάλα στην άσπρη βούλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Η Θύελλα ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και έψαξε και τρίτο γκολ, με τον Τσούκα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, έπειτα από γύρισμα του Αγγέλη από τα δεξιά και κοντινό πλασέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.


Ίδιο ρυθμό είχε και το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα μας να ήλεγχε το παιχνίδι και να είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γούλα για το 4-0 στο 51’. O 29χρονος εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε μία λάθος πάσα των παικτών του Βύζα και με ωραία ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή, ωστόσο το σουτ που δοκίμασε, χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Πίνη. Στο 79’, ο Μακροδημήτρης γύρισε από τα δεξιά στον Τσούκα και εκείνος με κοντινή προβολή εντός της μικρής περιοχής σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 4-0.


Στα τελευταία λεπτά, η Θύελλα έριξε τον ρυθμό, από τη στιγμή που είχε «κλειδώσει» την υπόθεση τρίποντο και κάπως έτσι επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μειώσουν για το τελικό 4-2, χάρη στα γκολ των Χατζάκου και Χαϊκάλη με κεφαλιές στο 83’ και στο 87’ αντίστοιχα. Με αυτό τον τρόπο, η Θύελλα έφτασε τους 10 βαθμούς μετά τις πρώτες επτά «στροφές» στον τρίτο ομίλου της τρίτης τη τάξει κατηγορίας και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρισκόταν.


Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (29/10), με αντίπαλο την Ελλάς Σύρου, εκτός έδρας, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.


Την αναμέτρηση «σφύριξε» ο Σπυρίδων Νικολάου (Αθηνών), με βοηθούς τους Σταύρο Μαρκαντωνάτο (Αθηνών) και Βασίλειο Κουκόπουλο (Αθηνών).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολλόγης): Κουμής, Αγγέλης, Φλώρος, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (77′ Ντόκο), Τσούκας, Ψυχογιός (59′ Κωτσάκης), Γούλας (77′ Μακροδημήτρης), Χίσο (54′ Κοντογιάννης), Γκούμας (59′ Σουλτανίδης).


ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιώργος Αρχοντάκης): Πίνης, Ζαχαράκης, Ντερμίσι, Καρδάμης (65’ Παϊκόπουλος), Μουσκάι (46’ Παππάς), Καραγιάννης Ι. (46’ Καραγιάννης Μ.), Γκολφινόπουλος, Χατζημελετιάδης, Χαϊκάλης, Νέρες (46’ Χατζάκος), Μίτσκο.


Kωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος








bottom of page