top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Δεύτερο τεστ για την Θύελλα Β'

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η Θύελλα Β' από την αντίστοιχη αναπτυξιακή ομάδα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την διαφορά ότι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, μετατρέποντας τις σε γκολ.


Στο πρώτο ημίχρονο η Θύελλα είχε τον απόλυτο έλεγχο, ασκώντας πίεση στην Ελπίδα που είχε σαν αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκορ με τον Σταματόπουλο στο 35' λεπτό. Μάλιστα δέκα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος παίκτης έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον τερματοφύλακα στην έξοδο του, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο προπονητής της Ελπίδας που εκτελούσε και χρέη διαιτητή το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ. Οι Θύελλα μέτρησε ακόμη δύο ευκαιρίες όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σταμάτησε τα πλασέ των Κουτσικου και Σταματοπουλου.


Στο αμυντικό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου η Θύελλα δεν προβληματίστηκε πλην μιας φάσης εξ επαφής όπου ο Κυριακόπουλος επιδεικνύοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Ελπίδα. Αφού από την αρχή αύξησαν κατακόρυφα την πίεση, άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και σε συνδυασμό με την κατακόρυφη πτώση της απόδοσης των παικτών της Θύελλας όπου εμφάνισαν έντονα τα σημάδια της κούρασης, με αποτέλεσμα σε είκοσι λεπτά από το 55' έως το 75' να πετύχει τρία γκολ.


Η αλλαγή σχεδόν όλων των παικτών στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου βοήθησε τους γηπεδούχους να κρατηθούν φρέσκοι στο γήπεδο σε αντίθεση με την Θύελλα η οποία είχε έλλειψη ανάλογων επιλογών.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ευχόμενοι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της.


Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας την Τετάρτη 13/9 και ώρα 21:00 στην Ραφήνα όπου θα υποδεχθούμε την Κ-19 του Παλληνιακου.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page