top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Εκτός έδρας εκκίνηση με τον Πανελευσινιακό


Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίζει με μία εβδομάδα καθυστέρηση και η Θύελλα Ραφήνας κάνει εκτός έδρας εκκίνηση κόντρα στον Πανελευσινιακό, το απόγευμα της Κυριακής (17/9) και ώρα 16:00, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.


H ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί του Σαββάτου (16/9), με προπόνηση στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», όπου ο κόουτς Νίκος Μεσολόγγης είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον τραυματία Δήμο Μαργέτη.

Μετά το φινάλε του προγράμματος, ο προπονητής των «λιγνιτωρύχων» έκανε γνωστή και την αποστολή, η οποία θα παρευρεθεί στην Ελευσίνα για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος, μιας και το παιχνίδι της πρεμιέρας, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμα στις 4 Οκτωβρίου, έπειτα από την αναβολή λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τη Θεσσαλία.


Το απαιτητικό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό θα διευθύνει ο Χρήστος Δρούζας (Αργολίδας), με βοηθούς τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (Αρκαδίας) και Παναγιώτη Τσούκα (Αργολίδας). Παρατηρητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Γεώργιος Παπανικολάου (Κορίνθου).

104 views
bottom of page