top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

«Επτάρα» η Θύελλα, πέντε «κανονιές» και πρώτος σκόρερ ο Παντελίδης! (video)


Ιδανικά ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν η Θύελλα Ραφήνας, σαρώνοντας με 7-0 τον Άγιο Ιερόθεο, το μεσημέρι της Κυριακής (30/4), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Παύλος Παντελίδης, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 5ο όμιλο με 15 τέρματα!


Με αυτό τον τρόπο, οι «λιγνιτωρύχοι» τερμάτισαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς, ολοκληρώνοντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά η οποία θα μπορούσε να είχε ακόμη πιο γλυκό φινάλε. Ουσιαστικά, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη πραγματοποίησε τη δεύτερη καλύτερη σεζόν της ιστορίας της στη Γ’ Εθνική, μετά τη σεζόν 2020-21 όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια στην τρίτη τη τάξει κατηγορία!


Στο αγωνιστικό σκέλος, η Θύελλα είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανοίγοντας το σκορ στο 25’ με τον Παντελίδη. Ο 20χρονος επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας εντός της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο ο Κορασίδης, στο ντεμπούτο του με τους «λιγνιτωρύχους» στη Γ’ Εθνική, νίκησε τον Ευθυμιάδη αποκρούοντας σωτήρια και κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα της Διασταύρωσης.


Στο 30’, ο Παντελίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από πάσα του Γούλα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0. Επτά λεπτά μετά, το σκηνικό ήταν και πάλι ίδιο, αλλά όλα άρχισαν από βαθιά μπαλιά του Γκούμα. Ο Γούλας κατέβασε την μπάλα, πάτησε περιοχή και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Παντελίδη, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία για το 3-0. Και πριν καλά-καλά περάσει ένα λεπτό, ο 20χρονος επιθετικός πέτυχε και τέταρτο γκολ για το 4-0, έπειτα από τακουνάκι-ασίστ του Γκούμα. Από εκεί και πέρα, ο Μπρέμπος βρήκε τον Γούλα με «πάρε-βάλε» γύρισμα για το 5-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα άφησε το πόδι από το... γκάζι, κυκλοφόρησε την μπάλα δίχως πρόβλημα και στο 71’ έφτασε στο 6-0 με αυτογκόλ του Μπακουλάτι, στην προσπάθεια του παίκτη του Άγιου Ιερόθεου να διώξει την μπάλα πάνω στη γραμμή. Πέντε λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 76’, ο Παντελίδης έμελλε να «γράψει» το τελικό 7-0 και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 15 γκολ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα και γύρισμα του Φύτρου στο δεύτερο δοκάρι.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαήλ Ζέστας (Πειραιά), με βοηθούς τους Ανδρέα Μπιμπάκη και Στέφανο Αντωνόπουλο (Πειραιά).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κορασίδης, Σαμάρκος, Νάκας, Φύτρος, Σαντίκου, Μπαριτάκης, Γούλας (46′ Δημάτσας), Μπρέμπος, Παντελίδης (86′ Χίσο), Δημητρίου, Γκούμας


ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Κουτσογιάννης (79′ Μαγκόπουλος), Μονεμβασίτης, Μπακουλάτι, Χριστόπουλος, Πρίφτι, Βεσέλι, Μουστάκης , Ρόπας (70′ Μπουλουγαρης), Χολέβας (70′ Κογιος), Ευθυμιάδης, Μπιλικαΐδης.


Κωνσταντίνος Τούμπανος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



bottom of page