top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Η Κ18 στα ημιτελικά του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ !!!


Η Κ18 της Θύελλας έκλεισε θέση για τους ‘’4’’ του πρωταθλήματος της Ανατολικής Αττικης αφού στον δεύτερο προημητελικο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την ομάδα του Παλληνιακου και σε συνδυασμό με την νίκη της στον πρώτο αγώνα με σκορ 1-2 προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός προημητελικου όπως δυνατές μονομαχίες , αψιμαχίες και χαμένες ευκαιρίες από τις δυο ομάδες .

Στο πρώτο ημίχρονο η ένταση και των δυο ομάδων φάνηκε εξ αρχής , με τις ανασταλτικες λειτουργίες των ομάδων να λειτουργούν εξίσου και ουσιαστικά να μην υπάρχουν απειλητικές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε πιο δυνατά , πίεσε ψηλά και στο 55’ λεπτό ο Σαμαρκος αφού δέχθηκε την μπαλα λίγο έξω από την περιοχή , απέφυγε τον αντίπαλο του με όμορφη προσποίηση και με σουτ κεραυνό έστειλε την μπαλα στο δεξί παράθυρο του τερματοφύλακα της Παλλήνης . Η Θύελλα προσπάθησε να διπλασιάσει τα τερματα της συνεχίζοντας την πίεση και εχοντας την Παλληνη στο μισό του γηπέδου αλλά δεν ήταν εύστοχη στην τελική της προσπάθεια .

Έτσι στο 83’ ο Παλληνιακος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης έπειτα από πλάγιο αουτ και σύγχυση στην άμυνα της Θύελλας , η μπαλα κατέληξε στα δίχτυα δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Η Θύελλα στον υπολειπόμενο χρόνο όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους να την απειλήσουν και το σφύριγμα της λήξης την βρήκε να πανηγυρίζει την πρόκριση.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους καθώς και στον προπονητή μας Γρήγορη Καραγιαννακη.


Το όμορφο ταξίδι συνεχίζεται με φόντο πλέον μια θέση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος .

bottom of page