top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - A.E. MYKONOY 0-2


(Η φωτογραφία είναι από παλιότερο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας που μαζί της αγωνίστηκε ο σπουδαίος Γάλλος διεθνής Ρομπέν Πιρές, με την Α.Ε. Μυκόνου ο οποίος εμφανίζεται στην φωτογραφία. )


Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες Σάββατο 16/10/2021 στο γήπεδο μας η ομάδας μας ηττήθηκε από την πολύ καλή Μύκονο με σκορ 2-0, μετά από ένα σκληρό και δυνατό ματς με ένταση που έμοιαζε σαν αγώνας πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Η Θύελλα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δέχτηκε και τα δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα μας Ρεντζέπη στο κεφάλι (απόρροια του πολύ δυνατού παιχνιδιού) και την διακομιδή του με ασθενοφόρο στο εφημερεύων νοσοκομείο , που ευτυχώς διαπιστώθηκε μια πολύ ελαφρά διάσειση, που δεν εμπνέει ανησυχία και πήρε εξιτήριο , μετά τις αναγκαίες εξετάσεις.


Το Δ.Σ. ευχαριστεί και συγχαίρει το προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού για το ενδιαφέρον και τον άψογο επαγγελματισμό του.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στο πρωτάθλημα στους «Μυκονιάτες» , που με την χθεσινή τους απόδοση έδειξαν ότι θα έχουν αξιόλογη πορεία.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ν. Μεσολόγγης): Πρίφτης,Μαργέτης, Νταλάκας, Μπαριτάκης, Ανδρίκος, Ντόσκας, Μαρτίνος, Παναγιώτου, Αράπης, Παπαδόπουλος, Ζέκιο

Αγωνίστηκαν επίσης οι Ρεντζέπης, Κεφαλλωνίτης, Σχουλλής, Πιέτρι, Σουλτανίδης, Γούλας, Μακρής, Ζέκιο, Δρόσης, Σαντίκου


Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Φύτρος , Μαντζώρος, Δημητρίου, Κουσουλής, Μπουντάκης, Παντελίδης, Χρήστου.


Αυτό που πλέον οφείλουμε όλοι στην ομάδα μας να συγκεντρωθούμε περισσότερο στις ανάγκες του πολύ δύσκολου πρωταθλήματος που ξεκινάει την προσεχή Κυριακή και μάλιστα εντός έδρας με την ισχυρή και διεκδικήτρια του τίτλου Προοδευτική, καθώς επίσης ευχόμαστε στην άμεση αποθεραπεία των πολύ σημαντικών μας παικτών που έχουν προβλήματα τραυματισμού.

bottom of page