top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 6ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/1/2022 ΩΡΑ 15:00 Μ.Μ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΦΗΝΑΣ «ΠΑΝ. ΣΚΟΥΦΟΣ»


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη θα επιδιώξει η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας με τον Καραβά και την εντός με τον Αία Σαλαμίνας για την 10η αγωνιστική (που είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας ) την Τετάρτη 19/1/2022 στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο μας , με αντίπαλο τον γειτονικό Αήττητο Σπάτων που βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης με 9 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 7-15 (έχει τρείς νίκες και 5 ήττες).

Το παιχνίδι ακολουθώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν δυνατότητα να παρακολουθήσουν φίλαθλοι μέχρι το 10% της χωρητικότητας των εξεδρών, η οποία είναι 780 άτομα, οπότε 78 θεατές θα μπορούν να παρεβρίσκονται και μόνο εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης και θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι καρτών διαρκείας , φορώντας μάσκα καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε τους φιλάθλους να προσέλθουν έγκαιρα (οι πόρτες εισόδου θα ανοίξουν στις 14:30 μ.μ.) και για τους φιλοξενούμενους μιας και δεν προβλέπονται προσκλήσεις, θα εισέλθουν μόνο αν είναι στην λίστα (12 άτομα) που ζητήσαμε από την διοίκηση του Αήττητου.

Στα αγωνιστικά , ο προπονητής μας θα έχει στη διάθεση του το σύνολο των ποδοσφαιριστών (πλην του ανέτοιμου επιθετικού μας Κώστα Μπουντάκη) και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και μέχρι την αναμέτρηση.

Οι τρείς βαθμοί είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας έτσι ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να συνεχίσει πιο δυνατή στην δύσκολη συνέχεια.

Για την ιστορία με την ομάδα των Σπάτων έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής με μοιρασμένα αποτελέσματα.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν ο διαιτητής κ. Χρόνης Γιώργος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής , με βοηθούς τον κ. Παύλο Χρήστο και τον κ. Μανούρα Νικόλαο από τον ίδιο σύνδεσμο , με παρατηρητή διαιτησίας τον κο Αργυρό Παναγιώτη του συνδέσμου Αθηνών.

ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ-ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

116 views
bottom of page