top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2-0

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ομάδα μας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2022, αφού μετά από την μεγάλη απουσία λόγω των εορτών και της αναβολής της προηγούμενης αγωνιστικής , με μια τεράστια νίκη και ένα πολύτιμο τρίποντο επί ενός αντιπάλου που πασχίζει κι αυτός να αποφύγει τον υποβιβασμό και έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες.

Την νίκη την πέτυχε σήμερα αυτός που ήταν πιο αποφασιστικός. Όλα κρίθηκαν μέσα σε ένα λεπτό, στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχαμε “στριμώξει” τους φιλοξενούμενους. Στο 15΄ μετά από κόρνερ ο Μαντζώρος σηκώθηκε ψηλά και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης κερδίσαμε νέο κόρνερ και αυτή τη φορά ο Μαντζώρος πήρε την κεφαλιά, αλλά παρενεβλήθη ο Δημητρίου όπου “τσίμπησε’ τη μπάλα με τακουνάκι, στέλνοντάς τη στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Από κει και πέρα οι ποδοσφαιριστές μας κράτησαν το μηδέν στην άμυνα, δεν πτοήθηκαν από την πίεση της ομάδας της Σαλαμίνας, οι οποίοι δεν βρήκαν κενούς χώρους. Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (97¨), ο Δρόσης που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι έφυγε μόνος του από την σέντρα και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το τελικό 2-0, κυριολεκτικά πριν ο διαιτητής βάλει στο στόμα την σφυρίχτρα για την λήξη του ματς.

Ουσιαστικά η ομάδα μας πέτυχε τον πρώτο στόχο της να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς και ευελπιστεί να πάρει άλλους τρεις την Τετάρτη , πάλι στο γήπεδο μας ,κόντρα στον Αήττητο Σπάτων , έτσι ώστε να ξεκολλήσει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και να ατενίσει με καλή ψυχολογία στον τελικό στόχο της παραμονής, που φαίνεται να είναι ορατός, μετά την επιστροφή των παικτών μας από τους τραυματισμούς που τόσο μας ταλαιπώρησαν (Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Παντελίδης, Μπουντάκης) και την προσθήκη των πρόσφατων μεταγραφών (Χίσο, Τόσκα).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Β. Λάμπρου, με βοηθούς την Δ. Τσαγανού και τον Κ. Τερζόπουλο του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Φύτρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντόσκας, Γούλας, Μαρτίνος, Μ. Παπαδόπουλος (81΄ Τόσκα), Δημητρίου (89΄ Σαντίκου), Χίσο (75΄ Δρόσης)


bottom of page