top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 6ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2/2022 ΩΡΑ 15:00 Μ.Μ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΦΗΝΑΣ «ΠΑΝ. ΣΚΟΥΦΟΣ»


Μετά την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας μας την προηγούμενη αγωνιστική επί του πολύ δυνατού Πανελευσινιακού , καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας πάλι, την Κυριακή έναν ακόμα πολύ δυνατό αντίπαλο , τον Αιολικό Μυτιλήνης, που βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 23 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές και συντελεστή τερμάτων 14-13 (έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες), σε ένα παιχνίδι που με νίκη της ομάδας μας θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στον πρώτο γύρο στην Μυτιλήνη καταφέραμε να πάρουμε τον πρώτο μας βαθμό φέρνοντας 0-0 και ουσιαστικά ήταν το έναυσμα της προσπάθειας μας για την συγκομιδή βαθμών και είναι σημαντικό ότι τότε στις πρώτες 4 αγωνιστικές δεν είχαμε κανένα πόντο , χτυπημένοι από τους σοβαρούς τραυματισμούς σημαντικών ποδοσφαιριστών μας, ενώ αντίστοιχα στις πρώτες 4 αγωνιστικές του δεύτερου γύρου ήδη έχουμε μαζέψει 7 βαθμούς και μάλιστα επί πολύ δυνατών αντιπάλων που διεκδικούν την άνοδο.

Το παιχνίδι μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και η αρμόδια επιτροπή, έχουν δυνατότητα να παρακολουθήσουν φίλαθλοι μέχρι το 50% της χωρητικότητας (780 άτομα ), θα μπορούν να παραβρίσκονται μόνο εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης , φορώντας μάσκα καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα (οι φιλοξενούμενοι θα λάβουν τις 15 προσκλήσεις που δικαιούνται).

Το παιχνίδι θα διευθύνουν ο διαιτητής κ. Μαράνος Θεόδωρος (ήταν διαιτητής και στο ματς του πρώτου γύρου, όπως και στο παιχνίδι επί του Αστέρα Βάρης και μας άφησε με παράπονα), με βοηθούς τον κ. Καλοπίση Απόστολο και τον κ. Καραγεώργο Απόστολο όλοι από τον σύνδεσμο Αθηνών.

ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ - ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

173 views
bottom of page