top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 1-0

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς τον στόχο της σωτηρίας, έκανε η ομάδα μας, η οποία νίκησε 1-0 στο γήπεδο μας τον Αιολικό , μια απόλυτα δίκαιη επικράτηση να, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα.

Οι «λιγνιτωρύχοι» σε ένα ακόμα παιχνίδι μπήκαν ψυχωμένοι και αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη. Αυτό το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο αφού σε όλο το 90λεπτο ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους. Δεν επέτρεψαν να απειλήσουν την εστία τους, ενώ επιθετικά σφυροκόπησαν το τέρμα των φιλοξενούμενων. Ειδικά στο β΄ ημίχρονο πίεσαν πολύ για το γκολ, είχαν πολλές και καλές τελικές προσπάθειες που βρήκαν απέναντί τους τον κορυφαίο των φιλοξενούμενων τερματοφύλακα Βρονταρά και το πολυπόθητο γκολ ήρθε από ανατροπή του Μαρτίνου και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χίσο στο 83΄.

Την νίκη οι παίκτες μας την αφιέρωσαν στον συμπαίκτη τους και πρόσφατα εγχειρισμένο Κώστα Μπουντάκη .Για ένα ακόμα ματς είχαμε πολύ σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμού και συγκεκριμένα τους Μαντζώρο και Γούλα.

Και στο 83΄ο Χίσο που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι σημάδεψε σωστά παρά την προσπάθεια του Βρονταρά, -ο οποίος έπεσε σωστά-, κι έγραψε το 1-0, που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.


Διαιτητής του αγώνα ήταν Θοδ. Μαρανος με βοηθούς τους Απ. Καλοπίση και Απ. Καραγεώργο.


Οι συνθέσεις των ομάδων


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργέτης, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντόσκας (48΄ Σουλτανίδης), Τόσκα (63΄ Δρόσης), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου (90+1΄ Σαντίκου), Χίσο.


ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Βρονταράς, Γκέζος, Κρητικός, Τακίδης (46΄ Σουβατζόγλου), Πάτας, Παπιομίτρογλου (73΄ Ντοματας), Μουζακίτης, Γιουκαρής, Μουκίδης (87΄ Μωυσίδης), Πινέϊρο (82΄ Νικολάου), Κονδύλης.

bottom of page