top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 6ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/1/2022 ΩΡΑ 15:00 Μ.Μ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΦΗΝΑΣ «ΠΑΝ. ΣΚΟΥΦΟΣ»


Μετά την πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία με την πρωτοπόρο Προοδευτική , η ομάδα μας θα συναντήσει την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο μας , άλλη μια ιστορική ομάδα τον Εθνικό Πειραιά που και αυτή έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 2η θέση της κατάταξης με 23 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 21-8 (έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες).

Το παιχνίδι ακολουθώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν δυνατότητα να παρακολουθήσουν φίλαθλοι μέχρι το 10% της χωρητικότητας των εξεδρών, η οποία είναι 780 άτομα, οπότε 78 θεατές θα μπορούν να παρεβρίσκονται και μόνο εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης και θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι καρτών διαρκείας , φορώντας μάσκα καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε τους φιλάθλους να προσέλθουν έγκαιρα (οι πόρτες εισόδου θα ανοίξουν στις 14:15 μ.μ.) και για τους φιλοξενούμενους, θα εισέλθουν μόνο όσοι λάβουν τις προσκλήσεις που δικαιούνται (15 άτομα).

Στα αγωνιστικά , ο προπονητής μας δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Ντόσκα και τους τραυματίες Μαντζώρο, Ανδρίκο και Μπουντάκη και την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Δημητρίου και Γούλα εφόσον ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Για την ιστορία με την ομάδα του Πειραιά είχαμε ηττηθεί τον πρώτο γύρο με 2-1 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων που αγωνιστήκαμε.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν ο διαιτητής κ. Αλιάγας Αριστείδης από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής , με βοηθούς τον κ. Καφρίτσα Ανδρέα και τον κ. Καμπιώτη Διονύση από τον σύνδεσμο Αθηνών, με παρατηρητή διαιτησίας τον κο Παπαγεωργίου Γιώργο του συνδέσμου Βοιωτίας.

ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ - ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

119 views
bottom of page