top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΚΑΡΑΒΑΣ 1-1

Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της περιόδου ήταν η εξασφάλιση της κατηγορίας και… έγινε και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος , παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1 κόντρα στον Καραβά. Ήταν πολύ δύσκολος στόχος αφού πιστεύουμε ότι ήταν ο δυσκολότερος όμιλος Γ’ Εθνικής, των τελευταίων έξι ετών που συμμετέχουμε στην κατηγορία αυτή, με πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και με τέσσερεις από τους έντεκα να υποβιβάζονται, ειδικά μετά το πολύ κακό μας ξεκίνημα και τις τέσσερεις ήττες στις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές , χτυπημένοι από τραυματισμούς βασικών μας ποδοσφαιριστών, που ισοδυναμεί σε βαθμό δυσκολίας με την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές , τους προπονητές και όσους είναι γύρω από την ομάδα , αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους «πιστούς» μας ακολούθησαν και σε αυτό το ταξίδι της περιόδου 2021-2, είτε σαν φίλαθλοι , είτε σαν χορηγοί, είτε σαν φίλοι.

Βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση της κατάταξης και ο νέος μας στόχος είναι η κατάκτηση της τέταρτης θέσης που θα την είχαμε πιάσει, αν είχαμε καλύτερη απόδοση και νικούσαμε την πολύ καλή ομάδα του Καραβά, που αν και ήδη έχει υποβιβαστεί, όχι μόνο τα έχει παρατήσει αλλά ήταν στο έπακρο ανταγωνιστική.

Όπως είπαμε και πριν δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο την Κυριακή και δίκαια πήραμε μόνο τον ένα βαθμό, αφού ο αντίπαλος παρουσιάστηκε ψυχωμένος και δυσκολοκατάβλητος και εμείς αρκετά χαλαροί και «άδειοι» , παρότι προηγηθήκαμε ίσως κόντρα στη ροή του ματς με κοντινή κεφαλιά του Τόσκα μετά από ασίστ του Αράπη στο 41’.

Στο 78΄ ο Νικολόπουλος βρέθηκε σε θέση για γκολ, και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα μας Κουμή γράφοντας το 1-1.

Μοιρασιά είχαμε και στα δοκάρια με τους φιλοξενούμενους στο 32΄ ο Παπαθανασίου από εκτέλεση φάουλ και σουτ-βολίδα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι μας, ενώ στο 87’ ο Μακρής για την ομάδα μας σημάδεψε το κάθετο της εστίας του Καραβά.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κόκκορης (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Χλεμπογιάννη και Τσιπούρα (Φωκίδας).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργέτης, Φύτρος, Μαντζώρος, Σουλτανίδης, Γούλας, Μαρτίνος, Παπαδόπουλος (72΄ Δημητρίου), Τόσκα (59΄ Ζέκιο), Δρόσης (59΄ Παντελίδης – 86΄ Μακρής).


ΚΑΡΑΒΑΣ (Βασίλης Σπάθας): Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος, Ντούμπερετ, Βλάχος (46΄ Νικολόπουλος), Παπαθανασίου, Ευθυμιάδης (64΄ Μαρούδας), Λάμπρου, Νταουτάϊ (64΄ Τσετσώνης), Παπανικολάου, Νέρες (87΄ Μαυρίδης)

bottom of page