top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2-0

Μια τεράστια σημασίας βαθμολογική και ψυχολογική νίκη πέτυχε η ομάδα μας την Κυριακή, επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου, ο οποίος με την απόδοση του ειδικά το δεύτερο ημίχρονο, απέδειξε ότι δεν είναι τυχαία η βαθμολογική του θέση.

Όμως οι παίκτες μας που παλεύουν για τη σωτηρία κατέθεσαν ψυχή και δικαίως η ομάδα μας, χαρακτηρίζεται ως “φονέας των γιγάντων” στην κατηγορία. Μετά την Προοδευτική, και τον Εθνικό, ήρθε η σειρά της ομάδας της Ελευσίνας για να χάσει βαθμούς από τους Λιγνιτωρύχους.

Το παιχνίδι, είχε πάθος, είχε δυνατές μονομαχίες, ένταση και το μόνο που έλειπε ήταν οι πολλές φάσεις, αφού στα 111 συνολικά λεπτά που διήρκησε λόγω του επιπλέον χρόνου που κράτησε ο διαιτητής στο α΄ και στο β΄ ημίχρονο, οι καλές ευκαιρίες ήταν πολύ λίγες.

Σε μία απ΄ αυτές κρίθηκε κατά ένα μεγάλο ποσοστό και το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν στο 40΄όταν ο Άγγελος Τόσκα μετά από σουτ έξω από την περιοχή, παίρνοντας το “ριμπάουντ”, άνοιξε το σκορ για τη Θύελλα. Έτσι οι “λιγνιτωρύχοι” βρέθηκαν μπροστά στο ημίχρονο και στην επανάληψη κράτησαν γερά στα μετόπισθεν.

όπως συμβαίνει συχνά σε μια αντεπίθεση βρήκαμε κενό χώρο και στο 88΄ μετά από ασίστ του Τόσκα, ο Παπαδόπουλος πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από την σέντρα και την έστειλε στο κενό τέρμα, εκμεταλλευόμενος την απουσία του τερματοφύλακα που ήταν εκτός της περιοχής του.


Διαιτητής ήταν ο Ψαρίδης (Αθηνών) με βοηθούς τους Σερεβέτα (Αθηνών) και Αλέκο (Δωδεκανήσου)


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμης, Αράπης, Μαργέτης (83΄Σουλτανίδης), Φύτρος, Ανδρίκος, Ντόσκας, Τόσκα Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου (70΄ Παντελίδης), Χίσο (90΄ Σαντίκου)

bottom of page