top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0-2


Άσχημο ποδαρικό στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας μετά την ήττα με 0-2 από την Προοδευτική στο γήπεδο μας.

Είναι γεγονός βέβαια ότι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μας προσπάθησαν πάρα πολύ αλλά οι μεγάλες ατυχίες με τραυματισμούς πολλών και σημαντικών παικτών μας (που οι περισσότεροι αγωνίζονται στην επίθεση), το τελευταίο διάστημα δεν επέτρεψαν να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και απειλητικοί.


Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Παπαδόπουλος Μιχάλης, Μπουντάκης Κώστας, Φύτρος Δημήτρης , ενώ ο αρχηγός μας Κώστας Δημητρίου «έσφιξε» τα δόντια και αγωνίστηκε 45 λεπτά και αντικαταστάθηκε αφού δεν μπορούσε άλλο, όπως έκαναν και οι Δρόσης (που ολοκλήρωσε το ματς) και Παντελίδης που είχαν προβλήματα τραυματισμών και ο νεαποκτηθείς Γούλας που αναγκάστηκε να αγωνιστεί όλο το ματς παρά τις λίγες προπονήσεις που είχε στα πόδια του.


Δικαιολογίες φυσικά δεν χωρούν σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση και οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά με οδηγό μας, τους στόχους μας και την ενότητα της ομάδας μας.


Η ομάδα της Προοδευτικής προηγήθηκε με ένα πολύ όμορφο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ με τον Αλεξίου στο 38’ λεπτό και διπλασίασε τα τέρματά της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ που «είδε» ο διαιτητής σε εκτέλεση κόρνερ με τον Κυριαζή στο 58’.

Στο 68’ λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ του πέναλτυ, αλλά παρόλα αυτά και παρά την πίεση που ασκήσαμε δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.


Διαιτητές Αλαφογιάννης με επόπτες Καλαμπούκας και Καούρας (Βοιωτίας).


Δυστυχώς παρά την φιλοξενία που απλόχερα προσφέραμε ,οπαδοί της Προοδευτικής κατά την αναχώρηση τους σταμάτησαν το πούλμαν που τους μετέφερε, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας και προέβησαν σε επεισόδια.


ΘΥΕΛΛΑ (Μεσολόγγης Νίκος): Πρίφτης, Μαργέτης, Νταλάκας (80’ Αράπης), Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντόσκας, Γούλας , Μαρτίνος, Δρόσης, Δημητρίου(46’ Ζέκιο), Σουλτανίδης ( 65’ Παντελίδης)

bottom of page