top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

ΘΥΕΛΛΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ

Θυελλιώτικο γλέντι είχαμε το βράδυ της Παρασκευής 28/2, στο εστιατόριο «Τα Δελφίνια», στο Λιμανάκι Αρτέμιδος όπου η μεγάλη οικογένεια των «Λιγνιτωρύχων» βρέθηκε για να διασκεδάσει, κόντρα στο άγχος του κορωνοιού.

Πολλοί ήταν οι φίλοι της Θύελλας που ήμασταν εκεί, τα μέλη της Διοίκησης, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, οι Αντιδήμαρχοι Σάββας Αραπκιλής και Δημήτρης Κατσουλάκης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Φίλιππος Καβουνίδης” Γεράσιμος Βουδούρης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ και αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Σπύρος Λουκάτος, ο πρόεδρος του Αργοναύτη Ραφήνας Θανάσης Μαλάκης, όπως και σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, ο πρόεδρος του Παλληνιακού Δημήτρης Βορβολάκος, ο πρόεδρος του Εθνικού Νέας Μάκρης Νίκος Καραγιάννης και ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ Άρτεμις Λουκάς Λαμπρόπουλος, το τεχνικό τιμ της Θύελλας Ραφήνας και πολλοί φίλοι.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση και στο προσωπικό του καταστήματος, που έκανε ότι ήταν δυνατόν για να μας περάσουμε όμορφα, με απίστευτο επαγγελματισμό και το σημαντικότερο με το «χαμόγελο» στα χείλη και το κατάφερε, αφού ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όσοι βρεθήκαμε απολαύσαμε τέλειο και πλούσιο φαγητό, υπέροχη μουσική και αστείρευτο κέφι.

Επίσης στον «συνήθη ύποπτο» κο Γιώργο Κοζανίδη, της εταιρείας επίπλων «EPIPLEON» που με την προσφορά ενός πολυτελούς σαλονιού, συνέβαλε τα μέγιστα στην λαχειοφόρο καθώς και στα καταστήματα της πόλης μας που μας βοήθησαν επίσης.

Τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους παρευρέθηκαν κόντρα στα δύσκολα οικονομικά δεδομένα της εποχής και τον «κορωνοιό».

Μοναδική παραφωνία για μας την διοίκηση, η πολύ μικρή συμμετοχή στην χοροεσπερίδα γονέων των αθλητών της ακαδημίας που πρέπει να μας προβληματίσει.


129 views
bottom of page