top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Θύελλα - ΑΟ Υπάτου 0-2

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι που μας άφησε ακόμα μια φορά με την πικρή γεύση της «εντός» έδρας ήττα τα είχε όλα: Γκολ, ευκαιρίες, φάσεις, δυνατές μονομαχίες και όμορφο θέαμα και το κυριότερο είχε και το σημείο αναφοράς των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών στην Ελλάδα, τον «πρωταγωνιστή» την διαιτησία. Στην χώρα μας το μεγαλύτερο ποσοστό ενός αποτελέσματος κρίνετε από την συμπεριφορά των διαιτητών και δυστυχώς θα πρέπει κάθε φορά να γκρινιάζεις, να διαμαρτύρεσαι, να βγάζεις ανακοινώσεις και το χειρότερο όταν σε πνίγει το δίκιο, υγιείς παράγοντες και σοβαροί οικογενειάρχες και επαγγελματίες να παρεκτρέπονται ψάχνοντας για το δίκιο τους, που φυσικά ποτέ δεν θα το βρουν, αλλά θα τιμωρηθούν και αυτοί και η ομάδα και πάλι από την αρχή με την ελπίδα στο επόμενο ματς να έχεις κάποιον διαιτητή που θα σφυρίζει απλά όσα βλέπει.

Η ομάδα μας τα έδωσε όλα σε ένα ματς που είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας αφού οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα ρόστερ μεγάλων προσδοκιών με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Είχαμε τις αρκετές ευκαιρίες να μπούμε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο ,είχαμε δοκάρι με τον Φύτρο αλλά στο 16΄σημειώθηκε η φάση ίσως του πρώτου 45λεπτου όταν η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων εντός περιοχής σε προσπάθεια του Ματσαδέ όμως ο ρέφερι από την Χίο κ. Τζαμουτζαντώνης έδειξε “παίζεται”.

Δυστυχώς δεν υπάρχει βίντεο να το αποδείξουμε μα ειλικρινά όσοι ήμασταν στο γήπεδο το είδαμε εκτός του διαιτητή (γιατί άραγε;). Στο 31΄ο Σπέτσι του Ύπατου κοντρόλαρε ωραία τη μπάλα ακριβώς έξω από τη μεγάλη περιοχή των Λιγνιτωρύχων και με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Πάντου γράφοντας το 0-1.

Στο 51΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Τσάμης, έκανε την απόκρουση του αγώνα αποσοβώντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Ο Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Γεραγωτέλλης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία του Τσάμη. Ο τελευταίος όμως με εκπληκτική προσπάθεια απόκρουσε σωτήρια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 54΄ ο Ποτουρίδης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο αδράνεια των αμυντικών της Θύελλας και με έξοχο πλασέ έκανε το 0-2. Κάπου εκεί φάνηκε πως δεν είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι είχε χαθεί άλλωστε το “καθαρό” μυαλό”.

Στο τέλος μείναμε με τα παράπονα για την διαιτησία του κ. Τζαμουτζαντώνη (Συνδέσμου Χίου) για την φάση του 16΄ αλλά και για το γεγονός ότι δεν έβγαλε κάρτες σε σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του ΑΟ Υπάτου. Βοηθοί ήταν οι Καφρίτσας, Καραγεώργος (Συνδέσμου Αθήνας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Ματσαδές (64΄Κανελλόπουλος), Δημητρίου (71΄ Ζέκιο), Σουλτανίδης.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης, Μιλς (88΄ Ντερτιλής), Οικονομόπουλος, Δέδες, Μπούζουρας, Βασιλείου, Νικολόπουλος (65΄Καράϊ), Βασιλέρης, Ποτουρίδης (91΄ Γεωργόπουλος), Σπέτσι (72΄ Ταυταρίδης), Σπηλιώτης.


99 views
bottom of page