top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Θύελλα - Παλληνιακός 1-1

Άλλη μια εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα μας στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και όταν σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια έχεις δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, έχεις καταφέρει να βρεθείς σε δύσκολη θέση και να απογοητεύσεις τους φίλους σου. Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας αφού και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά, ψυχωμένα δικαιολογώντας απόλυτα τον «τίτλο» του τοπικού ντέρμπι.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν κάπως καλύτερα, για να ισορροπήσει η ομάδα μας, όμως ο Παλληνιακός ήταν αυτός που σκόραρε μετά από λάθος της άμυνας μας στο 32ο λεπτό και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκόρ. Στην επανάληψη η ομάδα μας έκανε ότι έπρεπε να κάνει από την αρχή, μπήκε φουριόζα και έκλεισε στα καρέ την ομάδα του Παλληνιακού και στο τελευταίο δεκάλεπτο εκτός από το γκολ της ισοφάρισης, μας δόθηκε μεγάλη ευκαιρία να γυρίσουμε το ματς και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το τρίποντο.

Δεν τα καταφέραμε όμως και στο τέλος μείναμε με την πικρή γεύση μιας ακόμα «εντός έδρας» ισοπαλίας. Το γκόλ το ισοφάρισης ήρθε στο 75ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Κανελλόπουλου που σκόραρε για πρώτη φορά φέτος.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πόγκας με βοηθούς τους κ.κ. Τσιφλάκο, Νέγρη, οι οποίοι επέτρεψαν σε παίκτες, προπονητές και πάγκους να διαμαρτύρονται συνεχώς ήταν επιεικώς εκτός τόπου και χρόνου, με απίστευτα λάθη ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο, αφού κατάφεραν μέχρι και σε απαράδεκτη εκτός φάσης αγκωνιά ποδοσφαιριστή της Παλλήνης να κλείσουν τα μάτια.Κρίμα να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες, ελπίζουμε ο παρατηρητής να είδε όσα είδε όλο το γήπεδο και συνεχώς αντιδρούσε και να τον βαθμολογήσει ανάλογα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Ντόσκας (61΄ Αράπης), Φύτρος (81΄ Λ. Παπαδόπουλος), Μανδύλης, Σχίζας (56΄ Μπουντάκης), Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (85΄ Ζέκιο), Σουλτανίδης, Κανελλόπουλος, Δημητρίου, Ματσαδές

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Λάζαρης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Μαντζώρος, Δημογιάννης, Καμβύσης (88΄ Αγγελίνας), Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος (67΄ Κολοτούρας), Κοβάνης (79΄ Κάραβος), Τρυφιάτης.


34 views
bottom of page