top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Θύελλα Ραφήνας - ΑΕΚ Τρίπολης 2-0

Πρώτη εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας από τότε που παίζουμε μακριά από την φυσική μας έδρα. Πρώτο γκολ και για τον αρχηγό μας, τον Αλέξανδρο Χαρακτίδη, που με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ άνοιξε τον δρόμο προς το τρίποντο.

H νίκη δεν ήρθε τόσο εύκολα αφού οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν το παιχνίδι, δεν κλείστηκαν, προσπάθησαν να παίξουν μπάλα, μπήκαν επιθετικά στην επανάληψη για να ισοφαρίσουν όμως βάλαμε το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν οι ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε την χαρά και την τύχη να προηγηθούμε γρήγορα, στο 9ο λεπτό με τον αρχηγό μας, ο οποίος επανήλθε στα γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ, σαν κι αυτά που ο Αλέξανδρος μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται.

Στο 70΄ μετά από επέλαση από τα δεξιά του Αράπη και σέντρα του, ο Ντόσκας (ναι καλά διαβάσατε ο Μανώλης σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς) βρήκε τη μπάλα πάνω στον βηματισμό του και εκτέλεσε τον Μπροκάκη κάνοντας το 2-0 αλλά ουσιαστικά έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων και στις όποιες βλέψεις είχαν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πίγγιου, Λιαμίρας (Θεσπρωτίας) και Σγουράκης (Πειραιά) ήταν το διαιτητικό τρίο με πολλά λάθη που εκνεύρισαν τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σύρακας, Αράπης, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (86΄ Μπουντάκης), Ντόσκας, Ματσαδές (81΄ Κανελλόπουλος), Δημητρίου (74΄ Ζέκιο), Τσάκωνας (74΄ Χρήστου).

ΑΕΚ Τρίπολης (Κυριακόπουλος – Τσετσώνης): Μπροκάκης, Πετρόπουλος (83΄Τσαλγιτζόπουλος), Κατής, Καψής, Καϊάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδαμής, Ανδριανός, Κολιόπουλος, Μπαλάσης (78΄ Κολοστούμπης Β.).


77 views
bottom of page