top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Θύελλα Ραφήνας Ηλυσιακός, φιλικός αγώνας

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/9/2021 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 17.00 μ.μ.

ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

Το απόγευμα της Κυριακής 26/9 στις 17:00 μ.μ., η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ιστορική ομάδα του Ηλυσιακού, στο τελευταίο κατά πάσα πιθανότητα φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.


Η ομάδα του Ζωγράφου αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αθηνών και έχει προπονητή τον φίλο μας Αντρέα Μαντζούνη , που μας έχει βοηθήσει πολλές φορές με τις γνώσεις του στο Αθηναικό ποδόσφαιρο, του οποίου ευχόμαστε καλή επιτυχία και διακρίσεις.


Προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα μας, έχουν οι Αράπης Γιώργος, Μαντζώρος Μιχάλης, Δρόσης Κώστας, Αράπης Γιώργος και Χρήστου Ορέστης , οι οποίοι είναι σε στάδιο αποθεραπείας και δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.


Εν το μεταξύ το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας θα είναι για την δεύτερη φάση του κύπελλου Ανατολικής Αττικής, μετά από την σχετική κλήρωση , με τον Παλληνιακό εκτός έδρας που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 6/10 , αλλά μετά από συνεννόηση των ομάδων ζητήθηκε από την διοργανώτρια, να γίνει την Κυριακή 3/10, αφού η ομάδα της Παλλήνης έχει ρεπό και η ομάδα μας θα ξεκινήσει το πιθανότερο την επόμενη βδομάδα τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.


Δίνεται λοιπόν στον προπονητή μας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει έμπρακτα τις σκέψεις του, για τον αγώνα του κυπέλλου και για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος με ένα ποιοτικό και ισχυρό αντίπαλο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

32 views
bottom of page