top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Θύελλα Ραφήνας - Κιθαιρών Καπαρελλίου 0-0

Για ακόμα ένα παιχνίδι εντός έδρας η ομάδα μας έμεινε στην ισοπαλία και δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης παίζοντας στο ουδέτερο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη, έχοντας την θέληση μεν, αλλά είχε έλλειψη καλής δημιουργίας.

Ο Κιθαιρών Καπαρελλίου έπαιξε με τσαγανό, πείσμα και δύναμη και κράτησε το “μηδέν” στην άμυνα, παίρνοντας τον πόντο της ισοπαλίας αν είχε κι αυτός τις ευκαιρίες να πετύχει ένα γκολ και να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι Λιγνιτωρύχοι παρότι στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην… πηγή αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους και ήταν φλύαροι αλλά και αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γ. Αλάμπεης με βοηθούς τους Θ Μητράκο και Μ. Μαραθωνίτη.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σύρακας, Αράπης, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Κανελλόπουλος, Σουλτανίδης (83΄Χρήστου), Μπουντάκης (66΄Ματσαδές)


Κιθαιρών Καπαρελλίου (Παπαναστασίου-Κυριάκος): Γερογιάννης, Νικολακόπουλος, Σεχάϊ, Τζανέτος, Τσέλλος, Λάμπρου (88΄ Παπαευθυμίου), Αργυρίου (90+4΄ Μπόβαλης), Αποστολόπουλος, Δαδάκος (90+1΄ Γκαρδιακός), Σκουρτανιώτης, Πατσιλής.


75 views
bottom of page